Poór Péter szerint Szécsi Pál nem Domján Edit miatt végzett magával

Forrás: Youtube -
Domján Edit öngyilkos öngyilkosság Poór Péter Szécsi Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szécsi Pál mindössze 30 évesen vetett véget az életének, sokan úgy gondolták, korábbi szerelmének, Domján Editnek az öngyilkossága miatt. Barátja, Poór Péter azonban másként vélekedik. 

Szécsi Pál 1974. április 30-án vetett véget az életének, sajnos ezt az öngyilkossági kísérletet már nem tudták megakadályozni a barátai, ismerősei. A hihetetlenül tehetséges, ugyanakkor rendkívül érzékeny énekes rövid élete során többször próbált végezni magával, de a végzetes este előtt mindig sikerült visszahozni őt az utolsó pillanatban. Halálának hírére gyászba borult az ország, és mindenki úgy gondolta, Szécsi Pál korábbi szerelmének, Domján Editnek a másfél évvel azelőtti öngyilkossága miatt végzett magával. Barátja, Poór Péter szerint azonban ez egyáltalán nem igaz.

Szécsi Pál öngyilkosságáról vallott barátja, Poór Péter Forrás: Youtube

Szécsinek volt Edit előtt egy sokkal nagyobb szerelme,

Borsnak

Tíz év együttlét után hozzámegy párjához Szűcs Judithhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-tiz-ev-egyuttlet-utan-hozzamegy-parjahoz-szucs-judith.htmlSzűcs Judith már 10 éve él boldog párkapcsolatban, 9 éve menyasszonyként, és hamarosan feleség lesz. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-ferjhez-ment-kiss-ramona.htmlSzombaton házasosott össze Lákai Máté és Kiss Ramóna. A Blikk úgy tudja, a lakodalom a Római-parton volt, és közel száz vendéget hívtak meg. TV + Sztárok--Gyakran megviccelte családját és barátait Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-gyakran-megviccelte-csaladjat-es-baratait-diana-hercegno-vilmos-szuletesnapja.htmlVilmos herceg születésnapja apropóján sztorizgatott Darren McGrady, Diana egykori séfje. Elmondta, a hercegnő gyakran zavarba hozta szeretteit a vicceivel. TV + Sztárok--Sztárfellépők exkluzív produkciói lesznek láthatóak a Magyarország Szépe show-jábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-sztarfellepok-exkluziv-produkcioi-a-magyarorszag-szepe-showjaban.htmlAz ország legszebb lányai mellett igazi sztárparádé várja a Duna Televízió és a Duna World nézőit vasárnap este a Magyarország Szépe élő adásában, 19:30-kor. A döntőbe jutott tizenhat szépség bemutatkozása mellett exkluzív zenei produkciók és dalpremierek szórakoztatják a közönséget. TV + SztárokOrigoBubik Istvánnal való szerelméről vallott Szentandrássy Hédi képzőművészhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-bubik-istvannal-valo-szerelmerol-vallott-szentandrassy-hedi.htmlBubik Istvánnal való kapcsolatáról beszélt szerelme, Szentandrássy Hédi. Elmondta, első látásra beleszeretett a férfiba, hozzátette, fogalma nem volt, hogy a színész házas. Bubik István 2004 novemberében hunyt el autóbalesetben. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné féltékeny Vilmosra és Katalinra, mert több követőjük van?http://www.life.hu/sztarok/20190621-meghan-hercegne-feltekeny-vilmosra-es-katalinra-mert-tobb-kovetojuk-van.htmlNéhány hónappal ezelőtt hozta létre saját Instagram-oldalát Harry herceg és Meghan hercegné. Vilmosnak és Katalinnak még mindig több követője van, a hírek szerint pedig ez igencsak idegesíti Meghant. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.