Ezzel foglalkoznak most a Harry Potter szereplői

szereplők film színész Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harry Potter-filmek belopták magukat mindenki szívébe. Sok színész karrierje indult el ezzel a sorozattal, míg mások világhírnevet szereztek vele. A filmek sztárjai közül a legtöbben azóta is színészkednek, de akad köztük olyan, aki már a börtönt is megjárta.

Jamie Waylett

Jamie Waylett Forrás: AFP/Shaun Curry

A színész – aki Draco Malfoy egyik csatlósát alakította a filmekben – nem profitált sokat abból, hogy egy ilyen nagy sikerű szériának a részese volt. Már az utolsó filmben sem szerepelhetett, ugyanis összeütközésbe került a törvénnyel. A rendőrök füvet találtak nála, amiért 120 órányi közmunkára ítélték, ám nem ez volt az utolsó alkalom, hogy bajba került. Később letartóztatták, mert részt vett a 2011-es angliai zavargásokban, ezért két év börtönbüntetésre ítélték.

Maggie Smith

Maggie Smith Forrás: © Carnival Film

A Minerva McGalagony professzort alakító színésznő azelőtt sem volt ismeretlen, hogy szerepet kapott volna a Harry Potter-filmekben, de kétségtelen, hogy világhírnevet ez a sorozat hozott a számára. A 84 éves színésznő azóta is aktívan dolgozik, szerepelt a Downtown Abbey sorozatban, jelenleg pedig A Boy Called Christmas című filmen dolgozik, amely 2020-ban fog megjelenni.


Evanna Lynch

Evanna Lynch Forrás: Getty Images/2016 Gregg DeGuire

A Luna Lovegood karakterét játszó színésznőnek egyáltalán nem volt semmilyen filmes múltja azelőtt, hogy kiválasztották volna a szerepre. A nyílt meghallgatásra azért ment el, mert imádta a könyveket, és úgy gondolta, alkalmas lehet a szerepre, és így is lett. Azóta több filmben is szerepelt, jelenleg a Madness in the Method című alkotáson dolgozik, amelynek idén lesz a bemutatója.


Jason Isaacs

Jason Isaacs Forrás: Getty Images/2019 FilmMagic/Presley Ann

A színész legismertebb szerepei közé tartozik William Tavington ezredes A hazafi című filmben, a bűnöző Michael Caffee az amerikai televíziósorozatban, a Vértestvérekben, és természetesen Lucius Malfoy a Harry Potter-filmekben. Jason Isaacs azóta is folyamatosan szerepel különböző alkotásokban, lehetett őt látni a Szörnyen boldog család című filmben és a Sztálin halálában is.

Sarka Katát szempillája miatt támadják a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-sarka-katat-szempillaja-miatt-tamadjak-a-kommentelok.htmlSarka Kata a napokban közzétett fotóját nem díjazzák a kommentelők: ez a bajuk vele. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher felesége leszögezte, nem láthatjuk a pilótát többet a médiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-michael-schumacher-felesege-leszogezte-nem-lathatjuk-a-pilotat-tobbet-a-mediaban.htmlMichael Schumacher feleségének nyilatkozatától nem lesznek boldogok a rajongók. TV + Sztárok--Újra szerelmes Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20190628-ujra-szerelmes-aleska.htmlSáfrány Emese újra boldog: labdarúgóedzőt szeret a légtornász. TV + SztárokOrigoZaklatják a Barátok közt színésznőjét, Bátyai Évát: durva üzeneteket kaphttp://www.life.hu/sztarok/20190628--zaklatjak-a-baratok-kozt-szinesznojet-durva-uzeneteket-kap.htmlEgy őrült zaklatja a Barátok közt színésznőjét, Bátyai Évát: nagyon durva üzeneteket kap. TV + SztárokOrigoPataki Zita bikiniben kertészkedik – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-pataki-zita-bikiniben-kerteszkedik.htmlAz időjós közösségi oldalán mutatta meg, mennyire élvezi a kertjének művelését: bikiniben gazolt. TV + SztárokOrigoEzért vált el Szinetár Dóra Bereczki Zoltántólhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-ezert-valt-el-szinetar-dora-bereczki-zoltantol.htmlSzinetár Dóra őszintén vallott arról, miért vált el annak idején Bereczki Zoltántól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.