Istenes Bencére szinte rá sem ismerni – fotó

frizura Csobot Adél haj Istenes Bence fodrász Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levágatta a haját Istenes Bence: szinte alig lehet ráismerni a műsorvezetőre.

A nagy meleg miatt úgy gondolta Istenes Bence, ideje fodrászhoz menni és rövidre vágatta a haját. Friss fotóján szinte alig ismertek rá a követők a közösségi oldalon, kisfiával, Nátánnal pontosan ugyanolyan tüsifrizurájuk lett.

A család egyébként a Balatonon nyaral, ahonnan Bence kedvese, Csobot Adél is feltöltött már magáról egy szexi bikinis képet.

Megmutatta párját Rácz Jenő séfhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-megmutatta-parjat-racz-jeno-sef.htmlRácz Jenő séf a Konyhafőnök egyik versenyzőjébe szeretett bele. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné kizárná a nyilvánosságot a kis Archie keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-meghan-hercegne-kizarna-a-nyilvanossagot-a-kis-archie-keresztelojerol.htmlA királyi család egy bennfentese szerint szombaton keresztelik meg Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát, Archie-t. A hírek azonban arról szólnak, hogy a hercegné nem szeretné, hogy fotósok legyenek jelen a nagy eseményen. TV + Sztárok--Lily Allen örül, hogy még él, a függőségei felemészthették volnahttp://www.life.hu/sztarok/20190701-lily-allen-orul-hogy-meg-el-fuggosegei-felemeszthettek-volna.htmlMeglepő kijelentést tett a napokban Lily Allen. Az énekesnő azt mondta, csoda, hogy még életben van, ugyanis a hirtelen jött sztárság nagyon könnyen az életébe kerülhetett volna. TV + Sztárok--Eva Longoria Budapestre érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-eva-longoria-budapestre-erkezett.htmlEgymásnak adják a kilincset a világsztárok Budapesten. Jason Momoa és Arnold Schwarzenegger után most Eva Longoria is a magyar fővárosba érkezett. TV + Sztárok--Eke Angéla a fürdőkádból posztolt - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190701-eke-angela-a-furdokadbol-posztolt.htmlEke Angéla nem szégyenlős: a fürdőkádból posztolt magáról érdekes fotót. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita fotóját az egyik internetes társkeresőn láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-debreczeni-zita-fotojat-az-egyik-internetes-tarskereson-lattak.htmlÚgy tűnik, hogy visszaéltek Debreczeni Zita fotójával, erre az egyik követője hívta fel a figyelmét. Az egyik internetes társkeresőn valaki az ő arcával próbál párt találni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.