Lily Allen örül, hogy még él, a függőségei felemészthették volna

élet hírnév Lily Allen függőség sztárság
Meglepő kijelentést tett a napokban Lily Allen. Az énekesnő azt mondta, csoda, hogy még életben van, ugyanis a hirtelen jött sztárság nagyon könnyen az életébe kerülhetett volna. 

"Csodálkozom, hogy nem haltam meg" – idézi a Bors Lily Allen szavait. Az énekesnő a napokban tette ezt a meglepő kijelentést.

Mint mondta: a zeneipar zárt világa, a hirtelen jött sztárság könnyen magával ragadhatja a fiatalokat és tapasztalatlanokat. Allen is megküzdött az alkohol-, drog- és szexfüggőséggel is. Elárulta: a szexet választotta a heroin helyett, neki az anyaság segített abban, hogy helyrejöjjön.

Lily Allennek az anyaság segített Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jeff Spicer

Debreczeni Zita fotóját az egyik internetes társkeresőn láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-debreczeni-zita-fotojat-az-egyik-internetes-tarskereson-lattak.htmlÚgy tűnik, hogy visszaéltek Debreczeni Zita fotójával, erre egyik követője hívta fel a figyelmét. Az egyik internetes társkeresőn valaki az ő arcával próbál párt találni. TV + Sztárok--Rékasi Károly megmutatta, hogyan néz ki az összecsavarozott lábahttp://www.life.hu/sztarok/20190701-rekasi-karoly-megmutatta-hogyan-nez-ki-az-osszecsavarozott-laba.htmlNégy éve balesetezett motorjával Rékasi Károly. Most megmutatta, hogyan néz ki az összecsavarozott lába.TV + Sztárok--Miley Cyrus melltartó nélkül, átlátszó felsőben koncertezett (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190701-miley-cyrus-melltarto-nelkul-atlatszo-felsoben-koncertezett.htmlMég kislányként ismerte meg a világ Miley Cyrust. A mosolygós énekes azóta már egy vadabb oldalát mutatja a nyilvánosságnak. Most melltartó nélkül koncertezett. TV + Sztárok--Cseke Katinka őszintén elmondta, miért hagyta ott a Jóban Rosszbanthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-cseke-katinka-oszinten-elmondta-miert-hagyta-ott-a-joban-rosszbant.htmlTizenegy év után elhagyja a Jóban Rosszban című sorozatot Cseke Katinka. A színész most őszintén elmesélte, hogy miért hozta meg ezt a nagy döntés. TV + SztárokOrigoA Korn tribute zenekar dobosa koncert közben kapott stroke-othttp://www.life.hu/sztarok/20190701-a-korn-tribute-zenekar-dobosa-koncert-kozben-kapott-strokeot.htmlEgy kézzel dobolt végig egy egész számot a Korn tribute zenekar dobosa, Alex Headen. A zenész stroke-ot kapott, egyik szemére a látását is elveszítette. TV + Sztárok--Meghan Markle és Harry herceg már a harmadik dadust veszik fel gyermekük melléhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-meghan-markle-es-harry-herceg-mar-a-harmadik-dadust-veszik-fel-gyermekuk-melle.htmlÚgy tűnik, Meghan Markle és Harry herceg a dadusokat sem tudják megtartani. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.