Pál Dénes a nyaralása alatt is környezettudatosan él

Pál Dénes kampány nyaralás környezettudatosság műanyagmentes július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes megmutatta: a nyaralása alatt is igyekszik környezettudatosan élni.

Pál Dénes a családjával együtt épp a mesés horvát tengerparton tölti az idejét. Minden bizonnyal mozgalmasan telik számukra a nyaralás, ugyanakkor az énekes eközben sem feledkezik meg arról, hogy most zajlik a műanyagmentes július elnevezésű kampány, amelyből ő is kiveszi a részét.

Nagyon fontosnak tartja, hogy környezettudatosan éljünk, ezért most a rajongóinak is megmutatta a közösségi oldalán, hogy a kiruccanás alatt műanyag palack helyett inkább újratölthető kulacsból isszák a folyadékot. Szeretné, ha mások is példát vennének róla.

EFOTT 2019: Caramel először adott koncertet a fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-efott-2019-caramel-eloszor-adott-koncertet-a-fesztivalon.htmlPoptörténelmi pillanat volt az EFOTT-on, hiszen Molnár Ferenc Caramel korábban soha nem lépett fel az egyetemisták és főiskolások turisztikai találkozóján. A Megasztár egykori nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogyan készült a fellépésre, de azt is megtudhatjuk, ő maga milyen fesztiválarc. TV + Sztárok--EFOTT 2019: 15 éves lett a Road zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-efott-2019-15-eves-lett-a-road-zenekar.htmlAz EFOTT-on ünnepelte 15. születésnapját a Road zenekar. A rock-metál banda énekese, Molnár Máté a Life.hu-nak adott exkluzív interjújában nosztalgiázott, mesélt a szülinapi évről, valamint az is szóba került, hogy milyen most a rockzenekarok helyzete a magyar zenepiacon. TV + SztárokOrigoMegmutatta szerelmét az x-faktoros Tamáska Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20190715-megmutatta-szerelmet-az-xfaktoros-tamaska-gabriella.htmlA 2018-as X-Faktor döntőse, Tamáska Gabi az Instagramon mutatta meg párját Babaitisz Jorgosz rappert. TV + SztárokOrigoSikamlós üzeneteket kap Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-sikamlos-uzeneteket-kap-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja, Köllő Babett sok üzenetet kap: a kedveseknek örül, a kötekedőkkel is elbeszélhet, de saját bevallása szerint az onbszcenitással nem tud mit kezdeni. iTV + SztárokOrigoFranciaországban élhet Flipper Öcsi eltitkolt fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190715-franciaorszagban-elhet-flipper-ocsi-eltitkolt-fia.htmlFranciaországban élhet Flipper Öcsi eltitkolt fia. A család tudni szeretné, mi az igazság. TV + Sztárok--Kirabolták Sihell Ferry mulatóssztár házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kiraboltak-sihell-ferry-mulatossztar-hazat-ejszaka.htmlÉjszaka rabolták ki a mulatóssztárt. Amíg Sihell Ferry és felesége aludtak, betörők osontak be a lakásukba. A tolvajok hangszereket és laptopot vittek el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.