Álprofilt hoztak létre VV Zsuzsu nevében: teljesen lejáratják

Forrás: RTL Klub -
Facebook ValóVilág 9 VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaélnek VV Zsuzsu nevével a Facebookon: képeit felhasználva álprofilt hoztak létre. Naponta posztolnak, ráadásul visszatetsző, trágár bejegyzéseket tesznek közé: sokan azt hiszik, hogy Zsuzsu írja ezeket. 

„Először a közösségi oldal moderátorainak írtam, de nem történt változás. Már több rajongóm is jelentette a kamuprofilt, de nem csinálnak vele semmit, nem törlik” – mesélte Zsuzsu a Blikknek, és azt is elmondta, a rendőrséget nem érdekli az ügy, azt mondták neki, keressen egy ügyvédet.

„Sok rajongómat veszítettem már el a kamuoldal miatt, de olyan is volt, hogy megálltak mellettem egy autóval és szóltak, vigyázzak magamra, mert a posztok miatt meg fognak verni. Attól félek, hogy tényleg bántanak. Azt hittem, valamikor majd megunja ez a zaklató, de úgy látszik, nem adja fel” – mondta az exvillalakó.

Forrás: RTL Klub

Ilyen a szakítás után Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-ilyen-a-szakitas-utan-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-kapcsolata-kuzos-gyerekuk-nori.html2018 őszén 12 év közös élet után szakított Várkonyi Andi és Bochkor Gábor. Eleinte nem kommentálták a hírt, később mindketten megszólaltak. Most a csinos televíziós mesélt arról, miként érzi magát, és milyen a viszonya gyermeke apjával. TV + Sztárok--Ápolót és gyógytornászt is felvesz Sas József mellé a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190719-apolot-es-gyogytornaszt-is-felvesz-sas-jozsef-szinesz-melle-felesege.htmlAhogy megírtuk, 4 hónap után hazatérhetett otthonába Sas József. Felesége elmondta, hogy töltik az idejüket. TV + Sztárok--Pénzt követel unokájától Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-penzt-kovetel-unokajatol-pecsi-ildiko-szineszno.htmlA májusi kilakoltatás ellenére Pécsi Ildikó unokája, ifjabb Szűcs Csaba még mindig a budai ingatlanban lakik. A színésznő nem hagyja annyiban a dolgot. TV + Sztárok--Ezúttal kebleit mutatta meg követőinek Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ezuttal-kebleit-mutatta-meg-kovetoinek-demi-rose-modell.htmlBár a mosoly fontosságát hangsúlyozza, nem biztos, hogy Demi Rose követői a legutóbbi fotóján az arcát nézik meg először. TV + Sztárok--Labancz Lilla hatalmas dekoltázzsal bűvöli el követőithttp://www.life.hu/sztarok/20190716-labancz-lilla-hatalmas-dekoltazzsal-buvoli-el-kovetoi.htmlNem mondható szégyellősnek az Álom.net egykori dögös bombázója, Labancz Lilla. TV + Sztárok--Sikamlós üzeneteket kap Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-sikamlos-uzeneteket-kap-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja, Köllő Babett sok üzenetet kap: a kedveseknek örül, a kötekedőkkel is elbeszélget, de saját bevallása szerint az obszcenitással nem tud mit kezdeni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.