Demcsák Zsuzsa elárulta: indiai párja miatt kezdett el másokra is figyelni

Demcsák Zsuzsa Krishan Dangwal türelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa indiai párja alapjaiban megváltoztatta az elmúlt időszakban botrányairól elhíresült egykori műsorvezetőt. Legalábbis ezt állítja Krishan, az új kedves.

Saját bevallása szerint is önző életet élt Demcsák Zsuzsa, akit nem igazán érdekelt, mit gondolnak róla mások, sőt az sem, kiket bánt meg a viselkedésével. Ő is és párja is azt állítja, az új szerelem azonban megváltoztatta az egykori műsorvezetőt, akit a közelmúltban ismét ittas vezetésen kaptak a rendőrök.

Demcsák Zsuzsa nagyon megváltozott, mióta megismerte Krishant Forrás: TV2

„Sokszor voltam túl nyers, biztosan sokakat megbántottam. A gyerekeim, a legnagyobb kritikusaim is gyakran éreztették, hogy olykor túl sok vagyok nekik. Nem igazán figyeltem arra, milyen érzelmeket keltek másokban. Azt hiszem, azzal, hogy Krishan megjelent az életemben, ennek örökre vége” – mesélte a Bestnek Demcsák.

Párja is hasonlóképpen vélekedik:

„Van, amiben máris változott. Korábban mindig, mindenben elsősorban a saját érdekeit nézte. Az elmúlt hónapokban azonban megtanulta, hogyan helyezzen maga elé másokat.”

Megszületett az ítélet Demcsák Zsuzsa ügyében: nagy bajban van

Demcsák Zsuzsát ismét lekapcsolták a rendőrök, állítólag jogosítvány nélkül vezetett, ráadásul ittasan. Az egykori műsorvezető a nyilvánosság előtt nem ismerte el ezeket a vádakat, mindenesetre ügyében eljárás zajlott.

Saját ötletét valósítja meg Majka: új game show-t készít - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-sajat-otletet-valositja-meg-majka-uj-gameshowt-keszit-video.htmlHosszú tévés múlttal rendelkezik Majka, aki ezúttal saját ötlelét valósítja meg: új game show-t forgat.TV + SztárokOrigoCsobot Adél legújabb fotója láttán kiakadtak a rajongók: szerintük túl sovány az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-csobot-adel-legujabb-fotoja-lattan-kiakadtak-a-rajongok-szerintuk-tul-sovany-az-enekesno.htmlCsobot Adél két eleven kisfiú édesanyjaként folyamatosan mozgásban van. Bár az énekesnő remek formában van, rajongói aggódnak érte.TV + SztárokOrigoIrina Shayk meztelen testét csak egy apró fehér táska takarja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-irina-shayk-meztelen-testet-csak-egy-apro-feher-taska-takarja-foto.htmlAz orosz származású szupermodell megmutatta, mitől döglik a légy: ruha nélkül pózolt. TV + Sztárok--Völgyi Zsuzsi és férje az első randi után 15 évig nem találkoztak: egy társkeresőn akadtak egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190803-volgyi-zsuzsi-es-ferje-az-elso-randi-utan-15-evig-nem-talalkoztak-egy-tarskereson-akadtak-egymasra.htmlVölgysi Zsuzsi, a Romantik énekesnője 15 évet várt a második randira. Ez volt az oka. TV + Sztárok--Katy Perrynek több százezret kell fizetnie plagizálás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-katy-perrynek-tobb-szazezret-kell-fizetnie-plagizalas-miatt.htmlDöntött a bíróság: Katy Perrynek több százezer dollárt kell fizetnie, amiért a Dark Horse című slágeréhez részleteket másolt egy rapper dalából. TV + Sztárok--Péter Szabó Szilvia a kamerák előtt sírta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-peter-szabo-szilvia-a-kamerak-elott-sirta-el-magat.htmlPéter Szabó Szilvia a kamerák előtt mesélt fájdalmas múltjáról. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.