Wossala Rozina 60 év fölött Kánya Kata születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kánya Kata lányával, Wossala Rozinával ünnepelte 66. születésnapját.

Kánya Kata 66 éves lett, de akár egy évtizedet is letagadhatna a korából, ma is nagyon fiatalos. Az egykori színésznő műsorvezető lányával, Wossala Rozinával ünnepelte a nagy napot.

A közösségi oldalra egy közös fotót is feltöltöttek a családi ünnepről. A tortát is megmutatták, úgy tűnik, a népszerű séf-műsorvezető egy különleges finomsággal lepte meg édesanyját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szülinapi puszi! Isten éltessen sokáig Édesanyám!! ❤️ #anyacsakegyvan @kata.kanya.393

Rozina Wossala (@rozinawossala) által megosztott bejegyzés,

Jövőre érkezhet Palácsik Lilla és Visváder Tamás első közös gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190813-jovore-erkezhet-palacsik-lilla-es-visvader-tamas-elso-kozos-gyermeke.htmlPalácsik Lilla és férje, Visváder Tamás elárulták, már dolgoznak rajta, hogy megfoganjon kisbabájuk. TV + SztárokOrigoGáspár Evelinnek csóró férjet keresett rokona Ázsiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190813--gaspar-evelinnek-csoro-ferjet-keresett-rokona-azsiaban.htmlGáspár Evelinnek akart férjet találni az Ázsia Expressz forgatása alatt rokona, Zsolti. TV + SztárokOrigoEljegyezték Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190813-eljegyeztek-fresh-andit.htmlEljegyezte kedvese Fresh Andit. Az énekesnő egy fotót is posztolt a lánykérésről. TV + Sztárok--Árpa Attila nagyon megváltozott: így néz ki most – Fotó http://www.life.hu/sztarok/20190813-arpa-attila-nagyon-megvaltozott-igy-nez-ki-most-foto.htmlÁrpa Attila elég komoly változáson esett át: rá sem lehet ismerni. TV + SztárokOrigo9 éve boldog házasságban: Epres Panni és Benedek Tibor évfordulót ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-igy-raboltak-el-epres-pannit-amikor-menyasszony-volt.htmlEpres Panni az elrablásáról posztolt a közösségi médiában. Na nem kell megijedni, Benedek Tibor felesége a 9 évvel ezelőtti menyasszonyrablására emlékezett. TV + Sztárok--Ben Stiller nagyon megöregedett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ben-stiller-nagyon-megorgedett.html Lesifotósoknak sikerült lekapniuk a sztárt, aki nagyon megöregedett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.