felelős állattartás kampány Nacsa Olivér Somossy Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nacsa Olivér és felesége úgy érzik, betelt a pohár, valamit sürgősen tenniük kell az állatkínzás megállítása érdekében.

Néhány nappal ezelőtt bolydult fel az ország azon a videón, amelyen egy nő látható, amint a kutyáját az autója mögé kötötte, úgy húzta végig a földön. Nem csak az átlagembereket, hanem a hírességeket is nagyon megbotránkoztatta az eset, Nacsa Olivér és felesége, Barbara most a TV2 Mokkájában árulták el, kampányt indítanak a felelős állattartásért.

Az év során folyamatosan gyülemlik az emberben a tehetetlenség és a szorongás érzése... Rengeteg állatkínzásról hallunk. (...) Azt érzem, hogy muszáj tennünk valamit, mert bűnösnek érzem magam, ha nem csinálunk valamit, mert ez így tarthatatlan. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk. Rengeteg ismert ember állt a kameránk elé" – mondta el Somossy Barbara, aki hozzátette, céljuk, hogy az állatkínzókat tényleges börtönbüntetésre ítéljék.

66 éves lett Kánya Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190813-66-eves-lett-kanya-kata.htmlKánya Kata lányával, Wossala Rozinával ünnepelte 66. születésnapját. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet Palácsik Lilla és Visváder Tamás első közös gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190813-jovore-erkezhet-palacsik-lilla-es-visvader-tamas-elso-kozos-gyermeke.htmlPalácsik Lilla és férje, Visváder Tamás elárulták, már dolgoznak rajta, hogy megfoganjon kisbabájuk. TV + SztárokOrigoGáspár Evelinnek csóró férjet keresett rokona Ázsiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190813--gaspar-evelinnek-csoro-ferjet-keresett-rokona-azsiaban.htmlGáspár Evelinnek akart férjet találni az Ázsia Expressz forgatása alatt rokona, Zsolti. TV + SztárokOrigoEljegyezték Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190813-eljegyeztek-fresh-andit.htmlEljegyezte kedvese Fresh Andit. Az énekesnő egy fotót is posztolt a lánykérésről. TV + Sztárok--Árpa Attila nagyon megváltozott: így néz ki most – Fotó http://www.life.hu/sztarok/20190813-arpa-attila-nagyon-megvaltozott-igy-nez-ki-most-foto.htmlÁrpa Attila elég komoly változáson esett át: rá sem lehet ismerni. TV + SztárokOrigoLiam Hemsworth megtörte a csendet: ezt üzente a válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-liam-hemsworth-megtorte-a-csendet-ezt-uzente-valasarol.htmlLiam Hemsworth első és egyetlen nyilatkozata a válásáról: 8 hónap után futott zátonyra a frigy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.