Unokájára hagyja egymilliárdos vagyonát Oszter Sándor

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
örökség unoka birtok vagyon Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilencéves unokájára, Hunorra hagyja egymilliárdos vagyonát Oszter Sándor.

Oszter Sándor odáig van kisunokájáért, aki miatt még az alkoholról is képes volt lemondani. A színész már most eldöntötte, hatalmas vagyonát a kis Hunorra hagyja. A Bors úgy tudja, az örökség nagyjából egymilliárd forint lehet, ebbe beletartozik többek között a diósjenői 2,5 hektáros birtok, ami nagyjából 750 milliót ér.

Mint írják, Oszterék birtokához tartozik többek között egy hatalmas olasz stílusú vadászház, egy 15 bokszból álló istálló, egy gazdasági tárolószín, egy műhely, gyümölcstároló, medence, szauna, egy cselédház, hétkenyeres kemence, saját templom és egy erdő is. A kastélyát ékesíti továbbá rengeteg antik tárgy, bútor és bronzszobor.

Mostanában sokat gondolkodom a végrendeletemen, és azon, hogy mi lesz, ha már nem leszek. Szeretném jó kezekben tudni mindazt, amit az elmúlt negyven évben felépítettem, ám jól tudom, hogy közben hatalmas lelki teher is egy egész élet munkájáért felelni. Nem szeretnék ekkora felelősséget róni Hunorra, így arra jutottam, hogy nem egyszerre, hanem apránként, havi apanázsban fogja megörökölni az Oszter-vagyont. A környezetemben ugyanis nap mint nap látom, hogy mennyire meg tudja bolondítani az embereket a pénz, én pedig nem akarom, hogy az unokámból egy újgazdag kis ficsúr váljon, akinek mindent a feneke alá tett a nagyapja” – nyilatkozta Oszter Sándor.

Oszter Sándor vagyonát unokája örökli Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.