Titokban férjhez ment Horváth Sisa Anna, a Drága örökösök Katája

esküvő Oltári csajok Drága örökösök Horváth Sisa Anna Jaskó Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyilvánosság kizárásával, egy Balaton-felvidéki kis faluban mondta ki a boldogító igent Horváth Sisa Anna, a Dárga örökösök szereplője és kedvese, Jaskó Bálint színész. 

„Kötetlen, laza, mezítlábas esküvőt szerettünk volna, ahol mindenki otthon érzi magát és fesztelenül együtt lehetünk. Fontos volt az is, hogy távol legyünk a város zajától, egy olyan nyugodt környezetet szerettünk volna, ahol valóban tudunk találkozni egymással. Szerencsére végül minden úgy sikerült, ahogy azt megálmodtuk” – mesélte az ifjú férj a Story magazinnak, aki feleségéhez hasonlóan teljes családban nőtt fel, így jó példa van előttük arra, hogy igenis működhet egy házasság. A lakodalom olyan volt, mint egy fesztivál, több koncert, fűben hempergés, kutyák, gyerekek és a csillagos ég alatti táncolás is volt. A talpalávalót pedig a Parno Graszt zenekar húzta.

Sisa és Bálint a Reggeliben Forrás: RTL Klub

Sisa és Bálint az Oltári csajok forgatásán ismerkedtek meg, de sokáig csak a munkára koncentráltak, kapcsolatuk később alakult szerelemmé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.