Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja Amerikában futott be – Fotó

amerikai álom Amerika Novák Heni karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novák Heni csodás karriert futott be Amerikában.

Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori színésznője hosszú évekkel ezelőtt Noszály Sándor miatt adta fel itthon a karrierjét, és költözött Amerikába. A gyönyörű sztár és az egykori Nagy Ő kapcsolata véget ért ugyan, de Heni nem költözött haza, hanem felépítette a sokak által áhított amerikai álmát. Nem színésznőként, hanem egy ingatlancég vezetőjeként érvényesül Amerikában, Los Angelesben. A szakítás után a szerelem is rátalált. Heni gyönyörű és le sem tagadhatná, mennyire boldog.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A good day! #beach #coconutdrink #summer #happyday #cancun #mexico

Henriett Novak (@henriettnovak) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#goodday #malibu #beach #lovesaturdays #water

Henriett Novak (@henriettnovak) által megosztott bejegyzés,

Leesett az állunk: megmutatta amerikai álomotthonát a TV2 egykori sztárja

A TV2 egykori sztárja, Novák Heni megmutatta, milyen álmai otthona: hihetetlenül gyönyörű!

Elhagyott helyek - Tbiliszi, egy építészetét tekintve igen kontrasztos fővároshttp://www.life.hu/otthon/20190820-elhagyott-helyek-tbiliszi-az-epiteszetet-tekintve-igen-kontrasztos-fovaros-gruzia.htmlA Fekete-tenger keleti partján fekszik a csodás Grúzia. Az egykori szovjet tagállam kulturális gyökerei több ezer évre nyúlnak vissza, bor termelése pedig nem csupán a világ egyik legrégebbi hagyományával rendelkezik, de a mai napig gazdaságának fő részét is képezi. Ám, ami minket most igazán érdekel, az a fővárosa, Tbiliszi, ami a Kura folyó két partján fekszik. Nem csupán Grúzia legnagyobb területű városa, de az ország abszolút központja is egyben, nem mellesleg pedig építészetében igen sok kontrasztot találni. OtthonOrigoHibák, amiket takarításkor elkövethetszhttp://www.life.hu/otthon/20190815-hibak-amiket-takaritaskor-elkovethetsz.htmlTalán nem is gondolnád, milyen könnyű hibákat elkövetni a takarítás közben. Eláruljuk, mire gondolunk pontosan! OtthonOrigoKiadó Winston Churchill egykori legénylakása Londonbanhttp://www.life.hu/otthon/20190813-kiado-winston-churchill-egykori-legenylakasa-londonban.htmlKiadó Winston Churchill egykori londoni legénylakása, amelyben a későbbi miniszterelnök politikai pályafutásának kezdetén élt. OtthonOrigoÉpítészeti katasztrófák: vicces és rémisztő fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190813-epiteszei-katasztrofak-vicces-es-remiszto-fotok.htmlCikkünkben igazi építészeti katasztrófákat gyűjtöttünk össze. Viccesek, mégis rémisztőek. OtthonOrigoVécézési szokásainkra derült fényhttp://www.life.hu/otthon/20190814-vecezesi-szokasainkra-derult-feny.htmlVécéhasználati szokásainkra derült fény nemrég. OtthonOrigoA legszuperebb függőszékek beltéri és kültéri pihenésrehttp://www.life.hu/otthon/20190806-a-legszuperebb-fuggoszekek-belteri-es-kulteri-pihenesre.htmlA függőszékeknek és -foteleknek nem csupán a kertben van helyük. A nappali csodás kiegészítőiként is remekül funkcionálnak, főként, mivel sokféle változatban kaphatók. De mégis miért érdemes beszerezned egyet? Eláruljuk. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.