Egy medence partján villantotta meg tökéletes testét Szandi - Fotó

medence fotó part test Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi minden pillanatot kihasznál a nyárból: most épp a medence partján borozik. 

Szandi az ünnepi forgatag után a pihenésre is szakított időt. Az énekesnő az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan használja ki a nyárból fennmaradt pillanatokat. Egy medence partjáról jelentkezett be, borozás közben. "Használjuk ki a nyár utolsó napjait!" - írta a képhez.

Ördög Nóra elárulta, akadtak nehézségeik az Ázsia Expressz 2 forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-ordog-nora-elarulta-akadtak-nehezsegeik-az-azsia-expressz-2-forgatasa-alatt.htmlÖrdög Nóra ismét családjával vágott neki az Ázsia Expressz második részének forgatásának TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsáról vallott Kandász Andrea: nehéz volt összecsiszolódniukhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-demcsak-zsuzsarol-vallott-kandasz-andrea-nehez-volt-osszecsiszolodniuk.htmlDemcsák Zsuzsa Kandász Andreával vágott bele a nagy ázsiai kalandba, és habár régóta barátnők, akadtak köztük konfliktusok a forgatás alatt. TV + SztárokOrigoA Bezár a bazár! forgatásán támadta meg Majka Tilláthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-a-bezar-a-bazar-forgatasan-tamadta-meg-majka-tillat.htmlA Bezár a bazár! című műsorban Majka és Tilla nem veszik magukat túl komolyan, és szeretik egymást megviccelni, talán épp ezért is alkotnak remek párost. Az egyik adás felvételekor azonban Majka rátámadt kollegájára, de a kamera tovább forgott. TV + SztárokOrigoKulcsár Edinát lábai miatt bántotta egy kommentelő: így vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190822-kulcsar-edinat-labai-miatt-bantotta-egy-kommentelo-igy-vagott-vissza.htmlKulcsár Edina lábaira szólt be egy kommentelő, de megkapta a magáét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTragédiáról vallott az Áll az alku játékosa: testével védte a kislánya életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-tragediarol-vallott-az-all-az-alku-jatekosa-testevel-vedte-kislanya-eletet.htmlAz Áll az alku játékosa, Rádió élete egyik legrosszabb élményéről vallott: testével védte a kislánya életét egy baleset során. TV + SztárokOrigoA várandós Tóth Gabi torka szakadtából sír, remeg és pánikrohamot kap – Ez az oka!http://www.life.hu/sztarok/20190822-a-varandos-toth-gabi-torka-szakadtabol-sir-remeg-es-panikrohamot-kap-ez-az-oka.htmlAz énekesnő igazi áldásként tekint a várandósságára, és ennek megfelelően nagyon vigyáz magára. Van azonban valami, ami hihetetlenül szélsőséges reakciót vált ki belőle, remegni kezd, és sírógörcsöt kap. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.