Pszichedelikus drogok hatása alatt írták dalaikat a One Direction tagjai

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Harry Styles pszichedelikus drog One Direction énekes kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki hitte volna, hogy a pár éve még a tinilányok körében őrületesen népszerű, azóta feloszlott fiúbanda, a One Direction dalait a tagok pszichedelikus szerek hatása alatt írták? Nos, zenéjükben némi brit beat-életérzés ugyan kiérezhető, de Harry Styles vallomása igen meglepő.

Az azóta szólóban is sikereket elérő Styles egy malibui stúdióban adott interjút a Rolling Stone magazinnak – írja a Mirror. A beszélgetés során szóba került a One Direction dalszerzése is. A sztár elárulta, hogy szinte az összes számukat pszichedelikus drogok hatása alatt írták.

Harry Styles Forrás: AFP/Jason Merritt

Tóth Gabinak elege lett a gyalázkodó kommentekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-toth-gabinak-elege-lett-a-gyalazkodo-kommentekbol.htmlTóth Gabi úgy döntött, itt az ideje, hogy tegyen valamit az internetes bántalmazás ellen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoExkluzív: Jason Derulo interjú - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-exkluziv-jason-derulo-interju-video.htmlAz amerikai szupersztár, Jason Derulo nemrégiben hazánkban járt, a Strand Fesztivál látogatóit szórakoztatta, ahol a Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélt arról, miért kezdett koreai énekesekkel dolgozni, bántják-e a Michael Jacksonra való visszaemlékezése miatt és hogy vajon az éneklést lecseréli-e Hollywoodra? TV + SztárokOrigoVizes testtel pózol apró bikiniben Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-vizes-testtel-pozol-apro-bikiniben-labancz-lilla.htmlLabancz Lilla a medence mellől, vizes testtel jelentkezett be a közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoMedveotthonban járt Berki Krisztián és Mazsihttp://www.life.hu/sztarok/20190827-medveotthonban-jert-berki-krisztian-es-mazsi.htmlBerki Mazsi Veresegyházán kapott puszit egy medvétől. TV + Sztárok--Potyogtak a könnyei Hódi Pamelánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-potyogtak-a-konnyei-hodi-pamelanak.htmlHódi Pamela sírva fakadt az Ázsia Expressz forgatásán. TV + SztárokOrigoEljegyezte szerelmét a ValóVilág egykori győztese, Milohttp://www.life.hu/sztarok/20190827-eljegyezte-szerelmet-a-valovilag-egykori-gyoztese-milo.htmlA VV3 nyertese, Gyukin Milován eljegyezte kedvesét, Esztert. A lánykérés igen különlegesre sikerült - írja a Blikk.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.