A Sztárban sztár leszek! műsorában tér vissza Bikicsunáj

TV2 Sztárban sztár leszek! Bikicsunáj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt a Megasztár-selejtező sztárja lett egy férfi, aki egy Alphaville-dalt, a Big in Japant "adta elő", a refrént pedig következetesen bikicsunájnak énekelte, ami a névadója is lett. Nos, most Bikicsunáj visszatér,  a TV2-n a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában szerepel majd. 

Bár a férfi a valogatón nem jutott tovább, rövid ideig menedzsere is volt és sajátosan értelmezett előadásával hakniról haknira járt. Hogy tudd, mire számíthatsz vasárnap, mutatjuk a híres-hirhedt videót.

Bikicsunáj, azaz Szarka László most a TV2 riporterének mondta el, mi történt vele, amióta nem hallottunk róla.

Brooklyn Beckham szakított: boldog a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-brooklyn-beckham-szakitott-boldog-a-csalad.htmlKilenc hónap együttjárás után Brooklyn Beckham és modell barátnője, Hana Cross szakítottak. A 20 éves fiú családja boldog, úgy tudni, soha nem kedvelték a lányt. TV + Sztárok--Sötét napszemüveggel takarja arcát kisfia temetésén a gyászoló Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190906-sotet-napszemuveggel-takarja-arcat-kisfia-temetesen-a-gyaszolo-hopp-csilla.htmlElkezdődött L. L. Junior és Hopp Csilla kisfiának, Dávidkának a temetése. A gyászoló szülők megtörve érkeztek, az édesanya zokogva, sötét napszemüveggel takarta arcát. TV + SztárokOrigoMegható üzenetet küldött Juniornak Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-meghato-uzenetet-kuldott-l-l-juniornak-gaspar-gyozo.htmlPénteken, órákon belül végső búcsút vesznek L. L. Junior kisfiától, Dávidtól. A gyászszertartásra nagyon sok embert várnak. Ott lesz Gáspár Győző is, aki az Instagramon is üzent barátjának. TV + SztárokOrigoBékét köthet Junior és Csilla: a temetésen egymás mellett is állhatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-beket-kothet-junior-es-csilla-a-temetesen-egymas-mellett-is-allhatnak.htmlAhogy megírtuk, az ügyvédje is elkíséri Csillát L. L. Juniorral közös kisfia temetésére. Nem titok, az egykori pár között elérgesedett a viszony, és mindketten maguknak akarják nagyobbik fiuk felügyeleti jogát, de most úgy vélik, a gyászszertartás idejére fel kell függeszteniük a harcot, Dávidkának meg kell adniuk a végtisztességet. TV + SztárokOrigoÜgyvédje is elkíséri Junior exét, Csillát Dávidka temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-ugyvedje-is-elkiseri-l-l-junior-exet-csillat-davidka-temetesere.htmlPénteken 12 órakor helyezik örök nyugalomra a Fiumei úti temetőben L. L. Junior kisfiát, Dávidkát. A 3 éves gyereket szombaton gázolta halálra egy autó, nem tudták megmenteni az életét. Úgy tudni, az édesanyát, Csillát jogi képviselője kíséri a szertartásra. TV + Sztárok--Pszichológus segítségét kérte L. L. Junior: így készítik fel Lacikát öccse temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190905-pszichologus-segitseget-kerte-l-l-junior-kisfianak-lacikanak.htmlSzakembertől is kap segítséget L. L. Junior nagyobbik fia, Lacika, aki szombaton este végignézte kistestvére, Dávidka halálos balesetét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.