Barátai próbálnak pasit szerezni Zimány Lindának

Forrás: Facebook/Zimány Linda -
párkeresés párkapcsolat szerelem Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda három éven belül szeretne férjhez menni és családot alapítani. Célja elérésében barátai segítik.

Zimány Linda karrierje szárnyal, ő lett a FEM3 legújabb műsorvezetője. A férfiakkal azonban nincsen szerencséje, azt mondja, rosszul ítélik meg.

Zimány Lindának a barátai segítenek párt találni Forrás: Facebook/Zimány Linda

"Én is ember vagyok és már nagyon vágynék egy társra. Kellett ez a kis szinglilét az életembe, ez tény, ahogy az is, hogy ez idő alatt elég zárkózott voltam. Nem igazán nyitottam a fiúk felé. Mostanában azonban a munkám miatt sok helyen járok és több új embert ismerek meg. A baráti körömnek is sokat köszönhetek, mert folyamatosan szervezkednek az érdekemben. Néha rám írnak az ismerősök, hogy találtak egy nekem való férfit. Aztán vagy bejön, vagy nem, de miért ne találkozzon velük az ember. Négy évig Los Angelesben éltem, így a külföldi barátaim is gyakran hívnak el magukhoz. (...) Úgy gondoltam, ha nem megyek sehova, magától nem fog bekopogtatni a szőke herceg. A barátaim nagyon rajta vannak az ügyön, mondhatni, hogy kerítenek rendesen" - mondta a Ripostnak Zimány Linda.

Janicsák Veca és férje elárulták, miért kaptak össze olyan gyakran az Ázsia Expressz forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-janicsak-veca-es-ferje-elarultak-miert-kaptak-ossze-olyan-gyakran-az-azsia-expressz-forgatasan.htmlJanicsák Veca és férje elárulták, a hétköznapokban teljesen másként viselkednek egymással, mint az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia és férje, Pataki Ádám vicces fotót posztoltak a közösségi oldalrahttp://www.life.hu/sztarok/20190909-liptai-claudia-es-ferje-pataki-adam-vicces-fotot-posztoltak-a-kozossegi-oldalra.htmlKözös fotót posztolt Liptai Claudia és Pataki Ádám. TV + SztárokOrigoElképesztő dolgot kapott születésnapjára Ördög Nóra Nánási Páltólhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-elkepeszto-dolgot-kapott-szuletesnapjara-ordog-nora-nanasi-paltol.htmlTegnap, szeptember 8-án volt Ördög Nóra 38. születésnapja. A férje, Nánási Pál pedig egy igen különleges dolggal lepte meg.TV + Sztárok--Vajna Tímea elhagyta az országothttp://www.life.hu/sztarok/20190909-vajna-timea-elhagyta-az-orszagot.htmlPéntek óta az Egyesült Államokban tartózkodik Vajna Timi, a januárban elhunyt Andy Vajna özvegye - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoBochkor Gábor elárulta, milyen a viszonya most Várkonyi Andreávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-bochkor-gabor-elarulta-milyen-a-viszonya-most-varkonyi-andreaval.htmlA Bors készített interjút Bochkor Gáborral, amiben új műsora mellett a lányával való kapcsolatáról és az exéhez, Várkonyi Andreához fűződő viszonyáról is őszintán beszélt.TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika egy hatalmas kígyót vett kislányának, Mollinak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-erdelyi-moninak-egy-hatalmas-kigyot-vett-kislanyanakmollinak-foto.htmlErdélyi Mónikáék nem mennek a szomszédba egy kis poénért. Ezúttal is vicceset posztoltak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.