Nem tudott dönteni két pasi között: végül távoznia kellett a Love Island szőkeségének

játékos társkereső Love Island kiesés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karola esett ki a Love Island című műsorból.

Sokáig csapta a szelet Tibi Karolának a Love Islandben, ám amikor felbukkant a színen az új játékos, Rajmund, a lány vele is elkezdett ismerkedni. Bár végül úgy döntött, inkább Tibivel szeretne maradni, a férfinek elege lett belőle és Karolának távoznia kellett.

A párválasztás elején megéreztem, hogy Tibi nem az én nevemet mondja majd, de csak a búcsúnál jöttem rá, hogy el kell köszönjek ezektől az emberektől, akiket nagyon megszerettem. Tibi nem volt korrekt és egyenes, hiszen megbeszéltük, hogy engem választ majd és ennek megfelelően Rajminak is megmondtam, hogy válasszon mást. Nem kellett volna senkire hallgatnom és senkinek sem kellett volna a döntését befolyásolnom. Magamra haragszom, hogy hallgattam Tibire. Az viszont nagyon meghatott, hogy Rajmi szeme könnyes volt, amikor búcsúztunk. Ha majd kijön a villából, barátilag biztosan megkeresem. Addig is nagyon szurkolok mindenkinek, hogy megtalálják a szerelmet" – nyilatkozta a lány a Blikknek.

Király Viktor elárulta, milyen apa szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190910-kiraly-viktor-elarulta-milyen-apa-szeretne-lenni.htmlKirály Viktor megtalálta élete párját, és már az esküvőre készülnek. Elárulta, mikor kerül sor a menyegzőre, és azt is, milyen apa szeretne lenni. TV + SztárokOrigoLebetegedett Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190910-lebetegedett-kallay-saunders-andras.htmlKállay-Saunders András lebetegedett, emiatt egy koncertjét is lemondta. TV + Sztárok--Babát vár Petrik Andrea színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-babat-var-petrik-andrea-szineszno.htmlBabát vár a Kincsem sztárja, Petrik Andrea. TV + SztárokOrigoDamu Roland társkeresőn próbál párt találnihttp://www.life.hu/sztarok/20190910-damu-roland-tarskereson-probal-part-talalni.htmlDamu Roland keresi a társát: egy népszerű applikáción próbál szerelmet találni. TV + Sztárok--Bikiniben ejtőzik Pokorny Lia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-bikiniben-ejtozik-pokorny-lia.htmlBikiniben mutatta meg magát Cipruson Pokorny Lia. TV + Sztárok--Öngyilkosságot kísérelt meg évekkel ezelőtt a Little Mix énekesnője, Jesy Nelson http://www.life.hu/sztarok/20190909-ongyilkossagot-kiserelt-meg-evekkel-ezelott-a-little-mix-enekesnoje-jesy-nelson.htmlInternetes trollok teljesen kikészítették a Little Mix énekesnőjét, Jesy Nelsont. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.