Vasvári Vivien nyilatkozott a válásról: nem lesz békülés

Forrás: RTL Klub -
válás Vasvári Vivien videó Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien először nyilatkozott a válásáról. Elmondta, lát-e esélyt a békülésre, és a családbővítési terveiről is beszélt.

Mindenkit megdöbbentett Vasvári Vivien, mikor bejelentette, ő és Fecső elválnak egymástól. Sok pletyka kapott erről szárnyra, még a békülésükről is suttogtak, ezért most Vivi elmondta először és tervei szerint utoljára, hogy mi is a helyzet közte és Fecsó között.

Vasvári Vivien és Fecsó nem fognak kibékülni Forrás: RTL Klub

Adtunk esélyt, rengeteget a házasságunknak, a kapcsolatunknak. Nem működött.


Nagyon szerettem Fecsót, mindig tisztelettel leszek felé. Nagyon nyugodta vagyok. Nincs rajtam stressz. Rengeteget veszekedtünk, olaszos pár voltunk. Elengedtem ezt az egészet, és megnyugodtam"
„Ezt mindig is terveztem, és a jövőben is szeretnék. (...) Hiszem, hogy meg fogom találni az igazi páromat, és ő is majd szeretne egy gyereket örökbe fogadni."

Ázsia Expressz 2: Horváth Gréta férje sírva fakadt - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-azsia-expressz-2-horvath-greta-ferje-sirva-fakadt-video.htmlAz Ázsia Expressz második évada egyre nagyobb megterhelést jelent a sztárpároknak. Ezúttal Horváth Gréta párja, Dávid borult ki.TV + SztárokOrigoGyászoló szülők csoportja segíti L.L. Juniort a tragédia óta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gyaszolo-szulok-csoportja-segiti-ll-juniort-a-tragedia-ota-video.htmlMásfél héttel ezelőtt hunyt el tragikus körülmények között L.L. Junior 3 éves kisfia, Dávidka. A gyászoló apát hasonló tragédián átesett szülők segítik a feldolgozásban. TV + Sztárok--Balázs Klári kétszer mondott nemet Korda Györgynek: vallomások a régmúltrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-balazs-klari-ketszer-mondott-nemet-korda-gyorgynek-vallomasok-a-regmultrol.htmlBalázs Klári és Korda György szerelme 40 éve tart. Kapcsolatuk elején azonban Klárika kétszer is lekoptatta a macsó táncdalénekest.TV + Sztárok--Marsi Anikó a kamerák előtt sírta el magát a Tények című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-marsi-aniko-a-kamerak-elott-sirta-el-magat-a-tenyek-cimu-musorbanvideo.htmlL.L. Junior megrázó exkluzív interjút adott a Tények Pluszban. A rapper kisfia elvesztéséről és a tragédia napjáról is mesélt. A felvételeket látva Marsi Anikó is mélyen megrendült...TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoRendőrt hívtak Berki Krisztiánra Ciprusonhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-rendort-hivtak-berki-krisztianra-cipruson.htmlBerki Krisztián és felesége, Mazsi úgy gondolták, hogy szeretnék megismerni Ciprus minden részét. Így egy helyi vezetővel a sziget törökországi részére is átmentek. A házasokra rendőrt hívtak, mikor meglátták a kamerákat. TV + SztárokOrigoSoha nem hallott részletek a tragédia napjáról: L.L. Junior exkluzív interjút adotthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-soha-nem-hallott-reszletek-a-tragedia-napjarol-ll-junior-exkluziv-interjut-adott.htmlA Tények Pluszban adott exkluzív interjút L.L. Junior, aki őszintén mesélt arról, hogyan tudta meg kisfia halálát és mi történt azután...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.