Meztelenül fotózták le Gwyneth Paltrowt - Fotó

meztelen Gwyneth Paltrow jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow meztelenül jógázott a természet lágy ölén és ezt le is fotózták.

Gwyneth Paltrow pár évvel ezelőtt alapított egy életmódmagazint, a Goopot, amelyet már a közösségi oldalon is szép számmal követnek. A portál nemrég egy különleges fotót töltött fel oldalára, amin egy csinos szőke hajú nő meztelenül jógázik a természet lágy ölén.

Persze a rajongók azonnal összerakták a képet és biztosra veszik, hogy a nő nem más, mint maga a színésznő.

Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa egy másik indiai férfi fejét is elcsavarta - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-demcsak-zsuzsa-egy-masik-indiai-ferfi-fejet-is-elcsavarta.htmlDemcsák Zsuzsa ázsiai kalandozása során ismerte meg férjét, de most kiderült, hogy egy másik indiai férfi fejét is elcsavarta. TV + SztárokOrigoLeonardo DiCaprio ismét jótékonykodikhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-leonardo-dicaprio-ismet-jotekonykodik.htmlLeonardo DiCaprio ezúttal a Dorian hurrikán károsultjain segít. TV + Sztárok--Nejlonzacskóba kellett pisilnie Yvonne Strahovski színésznőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-nejlonzacskoba-kellett-pisilnie-yvonne-strahovski-szinesznonek.htmlBizarr történetet mesélt el a tévékamerák előtt A szolgálólány meséje című sorozat sztárja, Yvonne Strahovski. TV + Sztárok--Lánybúcsún matrózkodott Bárdosi és Növényihttp://www.life.hu/sztarok/20190912-lanybucsun-matrozkodott-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert.htmlA jómadarak ezúttal matrózként bizonyítottak, s mivel azt gondolták, hogy ebben a melóban nem érheti őket meglepetés, Növényi Norbert a kisfiát is magával vitte. Igencsak meglepődtek, amikor kiderült, egy lánybúcsúval hajóznak ki. TV + SztárokOrigoParkolás közben bosszantották fel Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20190912-parkolas-kozben-bosszantottak-fel-toth-vera-enekesnot.htmlA közösségi oldalán adott hangot dühének Tóth Vera. TV + SztárokOrigoMa eldőlhet Aurelio sorsa: a bíróság ítéletet hirdethet az emberrablási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-ma-eldolhet-aurelio-sorsa-a-birosag-iteletet-hirdethet-az-emberrablasi-ugyben.htmlCsütörtökön folytatódik a bíróságon Aurelio emberrablási ügye: akár döntés is születhet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.