bűvész David Copperfield 60 év fölött születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
63. születésnapját ünnepli David Copperfield.

David Copperfield hosszú éveken keresztül a világ egyik legkedveltebb bűvészének számított. Izgalmas tévéshow-it, mutatványait imádták a tévénézők. Ráadásul nem csak az átlagembereket sikerült elbűvölnie, a nők is odáig voltak érte. Claudia Schiffer is hamar beleszeretett, a pár öt éven keresztül volt házas.

A bűvész ma 63 éves, továbbra is dolgozik és remekül tartja magát, olyan, mintha nem is öregedne. Valószínűleg jót tesz neki fiatal, 35 esztendős barátnője, aki 2010-ben egy kislányt szült neki.

Így nézett ki régen:

David Copperfield, a bűvész Forrás: Instagram / David Copperfield

És így néz ki most:

Stílusa nem változott Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Theo Wargo
Kylie Jenner teljesen pucér: mindössze egy átlátszó kék kendő fedi a testét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kylie-jenner-teljesen-pucer-mindossze-egy-atlatszo-kek-kendo-fedi-a-testet-foto.htmlKylie Jenner egyre bevállalósabb. A sztármami ezúttal mindössze egy teljesen átlátszó kék kendőt húzott magára.TV + Sztárok--Sylvester Stallone durván kigyúrta magát a Rambo 5: Utolsó vér című filmrehttp://www.life.hu/sztarok/20190916-sylvester-stallone-durvan-kigyurta-magat-a-rambo-5-utolso-ver-cimu-filmre.htmlSylvester Stallone nem kímélve önmagát, 73 évesen is elképesztően kigyúrta magát új filmjére. TV + Sztárok--Nyilvánosan köszöntötte Harry herceget Meghan hercegné: szerelmes szavakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-nyilvanosan-koszontotte-harry-herceget-meghan-hercegne-szerelmes-szavak.htmlA napokban volt Harry herceg születésnapja, amiről felesége is megemlékezett közös Instagram oldalukon. Képes összeállítással és szerelmes szavakal köszöntötte férjét Sussex hercegnője.TV + Sztárok--Díjat kapott Tordy Géza, de nem tudta átvenni: gyengélkedik a Kossuth-díjas színművészhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-dijat-kapott-tordy-geza-de-nem-tudta-atvenni-gyengelkedik-a-kossuthdijas-szinmuvesz.htmlTordy Gézának komoly elismerésben volt része a minap: a 3. Szinkronium díjátadó gálán életműdíjat kapott évtizedekig tartó, kimagasló munkásságáért. Az elismerésért járó trófeát azonban egy megbízott vette át. TV + Sztárok--Hajókázással töltötte a hétvégét Sebestyén Balázs és családja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-hajokazassal-toltotte-a-hetveget-sebestyen-balazs-es-csaladja-foto.htmlIrigylésre méltó hétvégén van túl Sebestyén Balázs, aki családjával a Dunán töltötte el a napsütéses őszi napokat.TV + SztárokOrigoFérfiakat keres közösségi oldalán Gábor Zsazsa özvegye: örököst kereshttp://www.life.hu/sztarok/20190916-ferfiakat-keres-kozossegi-oldalan-gabor-zsazsa-ozvegye-orokost-keres.htmlGábor Zsazsa özvegye fiatal férfiakat keres az interneten...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.