Istenes Bence: "Amikor jön a gyerek annyira el tud hidegülni két ember"

Csobot Adél Istenes Bence influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence karrierje 2008-ban a Viva Tv-n kezdődött, majd több, országosan népszerű műsort vezetett. Most Németországban, a Sky1 csatorna egyik arca. Csobot Adél férje, akit jelenleg 420 ezren követnek Instagramon. Bence az Influencer Festiválon adott interjút nekünk, amiben arról is beszélt, mennyire fontos, hogy a gyerekek születése után kettesben is töltsenek elég időt a szülők.

Így térhet vissza Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-igy-terhet-vissza-damu-roland.htmlDamu Rolandnak felajánlotta az egyik barátja, hogy felléphet a kocsmájában. TV + Sztárok--Az év legdivatosabb szakmája a grafikushttp://www.life.hu/sztarok/20190916-szakma-grafikus.htmlNem véletlenül. Itt nem pusztán hóbortról vagy divatról van szó, hiszen a mai világunkban mindent átsző a számítógépes grafikai tervezés, de maga az eredeti szakma is. Gondoljunk csak bele, ha veszünk egy házat vagy épp építkezünk, 3D-látványtervekkel dolgozunk. Ha online vásárolunk, grafikusok által tervezett webáruházakban böngészünk. De már a legegyszerűbb applikációk elkészítéséhez is szükség van grafikai ismeretekre, nem beszélve olyan hétköznapi dolgokról, mint a közösségi médiában való posztolás. TV + SztárokCaramel és felesége, Szilvi újra boldog: kislányuk, Szofi egyre jobban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-caramel-es-felesege-szilvi-ujra-boldog-kislanyuk-szofi-egyre-jobban-van.htmlNagy a boldogság Caramel családjában: a kis Szofi meggyógyult és immár egy közös nyaralásra is el tudtak utazni a tengerhez. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoŐk lehetnek Meghan és Harry kisfiának keresztszüleihttp://www.life.hu/sztarok/20190916-ok-lehetnek-meghan-es-harry-kisfianak-keresztszulei.htmlKiderült, kik lehetnek Meghan Markle és Harry herceg kisfiának, Archie-nak a keresztszülei. TV + Sztárok--Kylie Jenner teljesen pucér: mindössze egy átlátszó kék kendő fedi a testét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kylie-jenner-teljesen-pucer-mindossze-egy-atlatszo-kek-kendo-fedi-a-testet-foto.htmlKylie Jenner egyre bevállalósabb. A sztármami ezúttal mindössze egy teljesen átlátszó kék kendőt húzott magára.TV + Sztárok--Tóth Vera és szerelme, Pauli Zoltán közös projektbe kezdtek: így tudattákhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-toth-vera-es-szerelme-pauli-zoltan-kozos-projektbe-kezdtek-igy-tudattak.htmlHatalmas fogyása óta Vera még mindig tudja fokozni átalakulását: legutóbbi fotója láttán elakad a szavunk.TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.