Ők lehetnek Meghan és Harry kisfiának keresztszülei

Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski -
Meghan Markle keresztszülő Archie Harrison Mountbatten-Windsor Harry herceg
Kiderült, kik lehetnek Meghan Markle és Harry herceg kisfiának, Archie-nak a keresztszülei.

Május óta találgatja a fél világ, vajon kik lettek Meghan Markle és Harry herceg kisfiának, Archie-nak a keresztszülei. Bár erről hivatalos közleményt még nem adtak ki, korábban olyan nevek is felmerültek, mint például Serena Williams, aki a régóta a hercegné barátnője.

A The Sun azonban tudni véli, hogy nem ő lett a befutó, hanem Meghan másik barátnője, a PR-osként dolgozó Izzy May, és az ő párja, Marcus Anderson.

Meghan Markle és Harry herceg kisfiukkal Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski
Kylie Jenner teljesen pucér: mindössze egy átlátszó kék kendő fedi a testét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kylie-jenner-teljesen-pucer-mindossze-egy-atlatszo-kek-kendo-fedi-a-testet-foto.htmlKylie Jenner egyre bevállalósabb. A sztármami ezúttal mindössze egy teljesen átlátszó kék kendőt húzott magára.TV + Sztárok--Sylvester Stallone durván kigyúrta magát a Rambo 5: Utolsó vér című filmrehttp://www.life.hu/sztarok/20190916-sylvester-stallone-durvan-kigyurta-magat-a-rambo-5-utolso-ver-cimu-filmre.htmlSylvester Stallone nem kímélve önmagát, 73 évesen is elképesztően kigyúrta magát új filmjére. TV + Sztárok--Nyilvánosan köszöntötte Harry herceget Meghan hercegné: szerelmes szavakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-nyilvanosan-koszontotte-harry-herceget-meghan-hercegne-szerelmes-szavak.htmlA napokban volt Harry herceg születésnapja, amiről felesége is megemlékezett közös Instagram oldalukon. Képes összeállítással és szerelmes szavakal köszöntötte férjét Sussex hercegnője.TV + Sztárok--Kasza Tibi és Manker második házassági évfordulójukat ünnepelték: így köszöntötték egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kasza-tibi-es-manker-masodik-hazassagi-evfordulojukat-unnepeltek-igy-koszontottek-egymast.htmlKasza Tibi és Manker 8 éve szeretik egymást, két éve házasodtak össze. A szerelmesek így köszöntötték egymást a jeles napon.TV + SztárokOrigoEgy korábbi büntetés miatt került majdnem börtönbe Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz egyik tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20190916-egy-korabbi-buntetes-miatt-kerult-majdnem-bortonbe-kalocsai-krisztian-a-hip-hop-boyz-egyik-tagja.html2018 tavaszán büntették meg a Hip Hop Boyz tagját, aki nem fizette be a pénzbírságot. A határon kapták el, azonnal fogdába vitték.TV + SztárokOrigoFérfiakat keres közösségi oldalán Gábor Zsazsa özvegye: örököst kereshttp://www.life.hu/sztarok/20190916-ferfiakat-keres-kozossegi-oldalan-gabor-zsazsa-ozvegye-orokost-keres.htmlGábor Zsazsa özvegye fiatal férfiakat keres az interneten...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.