Brad Pitt nem tartja a kapcsolatot a fiával, Maddoxszal

Brad Pitt fiú Maddox Angelina Jolie gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Brad Pitt nem igazán tartja a kapcsolatot fogadott fiával, Maddoxszal.

Brad Pitt és Angelina Jolie fogadott fia, Maddox a szöuli Yonsei Egyetemen végzi tanulmányait biokémia szakon és úgy tűnik, a lesifotósok még ott sem hagyják békén őt.

A 18 éves fiúnak nemrég egy riporter szegezte a kérdést, miszerint édesapja meg fogja-e őt látogatni egyetemi tanulmányai alatt.

Nem tudom. Tényleg nem tudom, hogy lesz-e ilyen a jövőben" – idézi a Harper's Bazaar a félénk fiú szavait.

Angelina Jolie és Brad Pitt Forrás: AFP/Leon Neal
Sinead O'Connor állítja, Prince meg akarta verni és el akarta ütni őt autójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-sinead-oconnor-allitja-prince-meg-akarta-verni-es-el-akarta-utni-ot-autojaval.htmlSinead O'Connor állítja, egyszer átment Prince lakására, ahol az énekes elkezdte őt ütlegelni. TV + Sztárok--Vajna Timi maga tervezte Andy Vajna sírkövéthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-vajna-timi-maga-tervezte-andy-vajna-sirkovet.htmlVajna Timi kilátogatott Andy Vajna sírjához és elárulta, mikor készül el néhai férje sírköve. TV + SztárokOrigoA GVH 5 millió forintra bírságolta Rubint Réka cégét és a The Body Shop termékek forgalmazójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-a-gvh-5-millio-forintra-birsagolta-rubint-reka-ceget-es-a-the-body-shop-termekek-forgalmazojat.htmlA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 3 millió forintos bírságot rótt ki Rubint Réka cégére, az Alakreform Kft.-re és 2 millió forintot a The Body Shop termékeket forgalmazó Avanzo-Trade Kft.-re, mivel azok nem teljesítették maradéktalanul online média-megjelenéseikkel kapcsolatban korábban vállalt kötelezettségeiket - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.TV + SztárokOrigoIstenes Bence: "Amikor jön a gyerek annyira el tud hidegülni két ember"http://www.life.hu/sztarok/20190916-istenes-bence-amikor-jon-a-gyerek-annyira-el-tud-hidegulni-ket-ember.htmlIstenes Bence karrierje 2008-ban a Viva Tv-n kezdődött, majd több, országosan népszerű műsort vezetett. Most Németországban, a Sky1 csatorna egyik arca. Csobot Adél férje, akit jelenleg 420 ezren követnek Instagramon. Bence az Influencer Festiválon adott interjút nekünk, amiben arról is beszélt, mennyire fontos, hogy a gyerekek születése után kettesben is töltsenek elég időt a szülők. TV + Sztárok--Kulcsár Edina elárulta, mennyit keres az influenszerkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlKulcsár Edina 2014-ben vált igazán ismertté, amikor megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, majd a Londonban megrendezett világszépe választáson első udvarhölgynek választották meg. Azóta több produkcióban műsorvezetőként is láthattuk, emellett influenszerként is tevékenykedik. Jelenleg 462 ezren követik Instagramon, amivel Magyarországon övé a legnépszerűbb profilok egyike. Edinát az Influencer Festivalon kérdeztük a közösségi oldalon való jelenlétéről. TV + SztárokOrigoNyilvánosan köszöntötte Harry herceget Meghan hercegné: szerelmes szavakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-nyilvanosan-koszontotte-harry-herceget-meghan-hercegne-szerelmes-szavak.htmlA napokban volt Harry herceg születésnapja, amiről felesége is megemlékezett közös Instagram oldalukon. Képes összeállítással és szerelmes szavakal köszöntötte férjét Sussex hercegnője.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.