A királyi család szakértője állítja: Katalin hercegné újra terhes

Forrás: AFP/Aaron Chown -
királyi család Katalin hercegné terhes szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család spanyol szakértője, Aranzazu Santos López azt állítja, hogy a hercegné szokáisaból arra következtet, ismét várandós - írja az Express.

A szakértő egy spanyol tévécsatornának adott interjút, amiben elmondta, Katalin minden terhességének bejelentése előtt frizurát változtatott. Most is változás törént a hajviseletében, világosabbra festette a tincseit. Új hajszínével először akkor láthattuk, amikor lányát iskolába kísérte.

Katalin hercegné iskolába kíséri Charlotte hercegnőt Forrás: AFP/Aaron Chown

López azt is észrevette, hogy a hercegné a következő hetekben nem vállal hivatalos szerepléseket, ez pedig a terhességi rosszullétek miatt lehet így, amik mindhárom várandósságánál gyötörték.

Szörnyű időszakon megy keresztül Risztov Éva: "A szívem belül megszakad"http://www.life.hu/sztarok/20190920-szornyu-idoszakon-megy-keresztul-risztov-eva.htmlKét héten belül mindkét nagymamáját elveszítette Risztov Éva. Az egykori úszónő nagyon nehéz időszakon megy keresztül.TV + SztárokOrigoRomantikus fotót osztott meg Vasvári Vivien: újra rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-romantikus-fotot-osztott-meg-vasvari-vivien-ujra-ratalalt-a-szerelem.htmlKözösségi oldalán mutatta meg Vasvári Vivien, hogy mivel lepték meg. Ezt a fajta kedvességet pedig nyilvánvalóan egy úriembernek köszönheti. TV + SztárokGalambos Lajos nem akar évekig tárgyalásra járni: elfogadná a felfüggesztettethttp://www.life.hu/sztarok/20190920-galambos-lajos-nem-akar-evekig-targyalasra-jarni-elfogadna-a-felfuggesztettet.htmlLagzi Lajcsi a felmentő ítéletben bízik, de nagyon megviselik a tárgyalások, így ha felfüggesztett börtönt ajánlanának neki, elfogadná. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGeszti Péter elárulta, mi volt a baj a Gryllus Dorkával való házasságávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-geszti-peter-elarulta-mi-volt-a-baj-a-gryllus-dorkaval-valo-hazassagaban.htmlGeszti Péter első felesége Gryllus Dorka volt, de hiába szerették egymást, az a kapcsolat valamiért nem működöt. Most kiderült, mi volt a baj. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTrombózis veszélye miatt operálni kell a Love Island játékosáthttp://www.life.hu/sztarok/20190920-trombozis-veszelye-miatt-operalni-kell-a-love-island-jatekosat.htmlUgyan eleinte csak izomsérülésnek tűnt a Love Island játékosának problémája, kiderült, hogy ennél sokkal nagyobb a baj. TV + SztárokOrigoCsilla Dávidka sírjánál találkozhatott nagyobbik gyermekével, Lacikávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-csilla-davidka-sirjanal-talalkozhatott-nagyobbik-gyermekevel-lacikaval.htmlL.L. Junior kisebbik fiuk halála után magához vette másik gyermeküket, Lacikát. Azóta Csilla csak néhány alkalommal láthatta gyermekét, legutóbb a fiuk sírjánál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.