Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin és Janicsák Veca harca folytatódik

Forrás: TV2 -
Gáspár Evelin Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin és Janicsák Veca között a műsorban is nagy volt a feszültség, és a verseny után sem tudták elsimítani a problémákat. Tovább gyűrűzik a botrány. 

Janicsák Veca és Gáspár Evelin között folyamatos a harc az Ázsia Expressz 2-ben, és a jelek szerint a verseny után sem békültek ki. Erről a harcról nyilatkozott Evelin a Mokkában, és azt állította, hogy Veca szájából rasszista mondat is elhangzott.

Janicsák Veca kikészült Evelintől Forrás: TV2

Elegem van abból, hogy egy ostoba f*sszal kell vitatkoznom!"

Blikk

Gáspár Evelin olyasmivel vádolta Vecát, ami nem történt meg Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

"

Evelin olyannal támad, amit soha nem tettem vagy mondtam. Távol áll tőlem a rasszizmus,

A műsor egy részében pedig Gáspár Evelin volt az, aki különbséget tett. "Ilyenek vagytok, ti, magyarok!" - mondta Evelin Vecának. "De hát ti is magyarok vagytok" - válaszolt Veca, amire Evelin csak annyit mondott: "Igen, de bennem van az a másik virtus."

Csilla Dávidka sírjánál találkozhatott nagyobbik gyermekével, Lacikávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-csilla-davidka-sirjanal-talalkozhatott-nagyobbik-gyermekevel-lacikaval.htmlL.L. Junior kisebbik fiuk halála után magához vette másik gyermeküket, Lacikát. Azóta Csilla csak néhány alkalommal láthatta gyermekét, legutóbb a fiuk sírjánál. TV + Sztárok--Megtörte a csendet Fecsó: ezért válnak el Vasvári Viviennelhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-megtorte-a-csendet-fecso-ezert-valnak-el-vasvari-viviennel.htmlKét héttel ezelőtt a közösségi oldalán jelentette be Vasvári Vivien, hogy elválnak Fecsóval. Szegedi Ferenc most úgy döntött, hogy kamerák elé áll, és elmeséli, mi történt.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: így szépítkeztek a női versenyzőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-igy-szepitkeztek-a-noi-versenyzok.htmlA kényelemről és a szépítkezésről is le kellett mondania az Ázsia Expressz versenyzőinek, az alapvető tisztálkodást is sokszor trükkösen tudták csak megoldani. TV + SztárokOrigoBalázs Andit egy háromunokás nagypapa zaklatta közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-balazs-andit-egy-haromunokas-nagypapa-zaklatta-kozossegi-oldalan.htmlBalász Andit hosszú ideig zaklatta közösségi oldalán egy férfi. A színésznő folyamatosan tiltotta a szexuális töltetű kommenteket, majd kiderítette, ki írja őket. Maga is meglepődött.TV + Sztárok--Így érzi most magát Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20190919-igy-erzi-most-magat-pecsi-ildiko-ferje-szucs-lajos.htmlEgyre jobban érzi magát Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos miután kiengedték a kórházból. TV + SztárokOrigoÖsszeházasodott Tokár Tomi és szerelme, Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20190919-osszehazasodott-tokar-tomi-es-szerelme-dori.htmlÖsszekötötte az életét Tokár Tomi és szerelme, Dorottya. A pár nagy napján minden úgy történt, ahogy megálmodták: gyönyörű esküvőn mondták ki a boldogító igent. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.