Kandász Andi megmutatta élete szerelmét: fotó

fotó Kandász Andrea szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andi közösségi oldalán mutatta meg szerelmét.

Az Ázsia Expressz sztárja hosszú Instagram bejegyzésben fejtette ki, mit érez párja iránt. Mindenki ilyen őszinte vallomásra vágyik.

"Ha megtaláltad a másik feled, nagyon vigyázz rá! Ápold az érzést, dícsérd, szeresd! Ne a hibáit keresd, mert Neked is neki is van bőven, hiszen ember, hanem az erényeit gondozd minden pillanatban! En 22 éve találtam meg a másik felem. Drukkol, inspirál , szeretettel, simogatással, szelíd kritikával, sohasem ítelkezve" - kezdte vallomását Andi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#amásikfelem #thetakandász #kandaszhu #theta Ha megtaláltad a másik feled, nagyon vigyázz rá! Ápold az érzést, dícsérd, szeresd! Ne a hibáit keresd, mert Neked is neki is van bőven, hiszen ember, hanem az erényeit gondozd minden pillanatban! En 22 éve találtam meg a másik felem. Drukkol, inspirál , szeretettel, simogatással, szelíd kritikával, sohasem ítelkezve . Minden kis sejtecském hipp-hipp hurrázik, amikor velem van és lefagy, amikor nincs a közelemben. Sokan kérdezitek, hogy hogyan bírjuk 24 órában folyamatosan együtt? Mi ilyenkor mindig ra vágjuk egyszerre : hogyan bírjuk akár egy pillanatig is egymás nélkül ? Ő nem szeretett táncolni, én sohasem másztam hegyet korábban! Ő megtanult táncolni, én elkezdtem hegyet mászni. Mert tudtuk , hogy a másiknak ez fontos . Mert tudtuk, ha ő szereti, akkor ez nem önfeláldozás, hanem ajándék a másiknak. Így automatikusan megszerettük egymás mániáját, hogy mindig együtt lehessünk és a másiknak ne kelljen semmiről sem lemondani. Mi is szoktunk vitatkozni, főleg szakmai kérdésekben, aztán jót nevetünk ... mi van? Hiszen ugyanazt mondjuk csak máshogy, mert ő férfi, én pedig nő. Megtanultuk egymást és nagyon vigyázunk egymásra, az érzéseinkre, a másik lelkére , hogy egyetlen sebet se kapjon! Naponta gyakoroljuk . Nem akartam bölcselkedni, ez csak így jött , hogy megosszam Veletek! A másik pocskondiázása, a párokon belüli versengés , szeretnehiány, egopuffogtatás hosszú távon megöli a szerelmet. Csak kapkodom a fejem, amit tapasztalok időnként a házaspárok között. Higgyétek el nem vezet sehova. Gondozzátok a szerelem palántáit minden pillanatban, hogy ne hervadjanak el! Tudom, hogy nem könnyű, de muszáj rá időt szánni ! Ha valamiért érdemes , akkor ezért biztosan ! Ölelés! ❤️ #kandászandimegaferi #azutazásnagykövetevagyok #azanyukáknagykövetevagyok #kandászandivagyok #kandivagyok #azsiaexpressztv2 @azsiaexpressztv2 @kandaszandrea @ferencbalazsborszeki @szuloszoba @thetahealingbyvianna

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés,

Retteg Gregor Bernadett: patkányméreggel akarták megmérgezni az állatatihttp://www.life.hu/sztarok/20190920-retteg-gregor-bernadett-patkanymereggel-akartak-megmergezni-az-allatati.htmlGregor Bernadett hatalmas állatvédő, otthonát is rengeteg kisállattal osztja meg. Nem is csoda, ha sokkot kapott, amikor a lábtörlőjén egy méreggel tűzdelt virsli darabot talált. TV + SztárokOrigoMádai Vivien pizsamában és melltartóban mutatta meg idomait: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-madai-vivien-pizsamaban-es-melltartoban-mutatta-meg-idomait-szexi-foto.htmlMádai Vivien gyönyörűbb mint valaha és ezt közösségi oldalán naponta bizonyítja is. Ezúttal egy érzéki fotót posztolt. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator szerelméről, Molnár Tamásról mesélt: 10 éve ismerik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190919-cinthya-dictator-szerelmerol-molnar-tamasrol-meselt-10-eve-ismerik-egymast.htmlCinthya Dictator és Molnár Tamás már 10 éve ismerik egymást. Közösségi oldalaikon közzétettek egy akkor és most fotót. Az extravagáns kinézetű celeb kapcsolatukról vallott. TV + SztárokOrigoNótár Mary kiakadt az Ázsia Expresszt nézve: Horváth Grétát és párját bíráltahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-notar-mary-kiakadt-az-azsia-expresszt-nezve-horvath-gretat-es-parjat-biralta.htmlNótár Mary is lelkesen követi az Ázsia Expressz második évadának történéseit. Az énekesnőnél elszakadt a cérna, amikor Horváth Gréta szerelme, Dávid Gáspár Zsoltin poénkodott. TV + Sztárok--Dukai Regina elárulta, csak ritkán van ideje olvasni: de mindenkit olvasásra biztathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-dukai-regina-elarulta-csak-ritkan-van-ideje-olvasni-de-mindenkit-olvasasra-biztat.htmlDukai Regina hosszú posztban vallott arról, hogy néha 1-1 könyv kiolvasása hónapokat vesz igénybe. TV + SztárokOrigoKülönös fóbiája van Emiliónak és feleségének: a vonatoktól irtóznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-kulonos-fobiaja-van-emilionak-es-felesegenek.htmlEmiliónak nincsenek jó emlékei a vonattal történő utazásról, amelynek nem más az oka, minthogy egy osztálykirándulás alkalmával kis híján a robogó járművön felejtették. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.