L.L. Junior élő videóbejegyzésben tisztázta exével való viszonyát: videó

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
Hopp Csilla gyász videó tragédia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior és Hopp Csilla néhány héttel ezelőtt veszítetteék el 3 éves kisfiukat, Dávidkát. A gyász nem csitul, a szülők és nagyfiuk, Lacika kapcsolatáról pedig naponta jellenek meg új hírek. Ezekre reagált élő bejelentkezésében a rapper.

L.L. Junior úgy érezte, tiszta vizet kell öntenie a pohárba a róluk és kisfiuk tragédiájáról megjelent hírekkel kapcsolatban. Junior elárulta, hogy bármikor engedi, hogy nagyfia találkozzon az édesanyjával, állítása szerint a videófelvétel alatt is együtt voltak. Cáfolta az arra vonatkozó híreket is, miszerint a kisfiú Dávidka sírjánál találkozhatott az anyukájával. Junior elárulta, közösen látogatták meg elvesztett kisfiuk síját, gyertyát gyújtottak, így próbálnak segíteni feldolgozni a gyászt Lacikának is, aki végignézte testvére tragédiáját.

Retteg Gregor Bernadett: patkányméreggel akarták megmérgezni az állatatihttp://www.life.hu/sztarok/20190920-retteg-gregor-bernadett-patkanymereggel-akartak-megmergezni-az-allatati.htmlGregor Bernadett hatalmas állatvédő, otthonát is rengeteg kisállattal osztja meg. Nem is csoda, ha sokkot kapott, amikor a lábtörlőjén egy méreggel tűzdelt virsli darabot talált. TV + SztárokOrigoRetteg Gregor Bernadett: patkányméreggel akarták megmérgezni az állatatihttp://www.life.hu/sztarok/20190920-retteg-gregor-bernadett-patkanymereggel-akartak-megmergezni-az-allatati.htmlGregor Bernadett hatalmas állatvédő, otthonát is rengeteg kisállattal osztja meg. Nem is csoda, ha sokkot kapott, amikor a lábtörlőjén egy méreggel tűzdelt virsli darabot talált. TV + SztárokOrigoDráma a szerelemkereső műsorban: egy játékosnak egészségi állapota miatt kellett feladni a versenythttp://www.life.hu/sztarok/20190920-drama-a-szerelemkereso-musorbanegy-jatekosnak-egeszsegi-allapota-miatt-kellett-feladni-a-versenyt.htmlA Love Islandben olyan fordulat történt, amire a legvadabb álaminkban sem gondoltunk volna. A szerelmét megtaláló Gábornak távoznia kellett. TV + Sztárok--Balhéba keveredett Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi: a Balatonnál történthttp://www.life.hu/sztarok/20190920-balheba-keveredett-bardosi-sanyi-es-novenyi-norbi-a-balatonnal-tortent.htmlBárdosi Sanyi és Növényi Norbi a A helyettesítők című műsorban ismét hozta a formáját. A két jómadár ezúttal vicibicajok kölcsönzésébe segített bele, miközben egy hatalmas csínytevést is elkövettek. TV + SztárokOrigoKim Kardashian anyját kórházba kellett szállítani: saját testőrei támadtak ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-kim-kardashian-anyjat-korhazba-kellett-szallitani-sajat-testorei-tamadtak-ra.htmlKris Jennert lánya testőrei támadták meg és teperték a földre. A sztárnagyi megsérült és kórházba kellett szállítani. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator szerelméről, Molnár Tamásról mesélt: 10 éve ismerik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190919-cinthya-dictator-szerelmerol-molnar-tamasrol-meselt-10-eve-ismerik-egymast.htmlCinthya Dictator és Molnár Tamás már 10 éve ismerik egymást. Közösségi oldalaikon közzétettek egy akkor és most fotót. Az extravagáns kinézetű celeb kapcsolatukról vallott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.