Reagált Ördög Nóra a vádakra: azt állították, nem pártatlan az Ázsia Expresszben

pártatlanság vád reakció Ördög Nóra Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nórát néhány kommentelő azzal vádolta, hogy nem pártatlan az Ázsia Expresszben: reagált. 

Az Ázsia Expressz során sok konfliktus alakult ki a játékosok között, amelyek minden résztvevőre hatással voltak, természetesen Ördög Nórára is. A műsorvezetőt azonban néhány kommentelő azzal vádolta, hogy nem ugyanúgy bánik a versenyzőkkel, vagyis nem pártatlan. Erre reagált Nóri Instagram-oldalán.

Ördög Nóra reagált Forrás: Nánási Pál

"

Egy tuti: mindenkivel jóban voltam, és igyekeztem támogatni őket kamarák előtt és mögött is.

Galambos Lajos nem akar évekig tárgyalásra járni: elfogadná a felfüggesztettethttp://www.life.hu/sztarok/20190920-galambos-lajos-nem-akar-evekig-targyalasra-jarni-elfogadna-a-felfuggesztettet.htmlLagzi Lajcsi a felmentő ítéletben bízik, de nagyon megviselik a tárgyalások, így ha felfüggesztett börtönt ajánlanának neki, elfogadná. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGeszti Péter elárulta, mi volt a baj a Gryllus Dorkával való házasságávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-geszti-peter-elarulta-mi-volt-a-baj-a-gryllus-dorkaval-valo-hazassagaban.htmlGeszti Péter első felesége Gryllus Dorka volt, de hiába szerették egymást, az a kapcsolat valamiért nem működöt. Most kiderült, mi volt a baj. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTrombózis veszélye miatt operálni kell a Love Island játékosáthttp://www.life.hu/sztarok/20190920-trombozis-veszelye-miatt-operalni-kell-a-love-island-jatekosat.htmlUgyan eleinte csak izomsérülésnek tűnt a Love Island játékosának problémája, kiderült, hogy ennél sokkal nagyobb a baj. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin és Janicsák Veca harca folytatódikhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-es-janicsak-veca-harca-folytatodik.htmlGáspár Evelin és Janicsák Veca között a műsorban is nagy volt a feszültség, és a verseny után sem tudták elsimítani a problémákat. Tovább gyűrűzik a botrány. TV + SztárokOrigoMegtörte a csendet Fecsó: ezért válnak el Vasvári Viviennelhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-megtorte-a-csendet-fecso-ezert-valnak-el-vasvari-viviennel.htmlKét héttel ezelőtt a közösségi oldalán jelentette be Vasvári Vivien, hogy elválnak Fecsóval. Szegedi Ferenc most úgy döntött, hogy kamerák elé áll, és elmeséli, mi történt.TV + SztárokOrigoRihanna testhezálló ruhában mutatta meg formás kebleithttp://www.life.hu/sztarok/20190919-rihanna-testhezallo-ruhaban-mutatta-meg-formas-kebleit.htmlRihanna egy testhezálló, sárga ruhában mutatta meg dekoltázsát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.