Váratlan fordulat a Fiesta-botrányban: Csordás Tibi komoly lépésre szánta rá magát

Forrás: Facebook/Csordás Tibi - hivatalos oldal -
Fiesta Csordás Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Fiesta körül évek óta pereskedés folyik, most azonban úgy fest, pont kerülhet a dolog végére.

Korábban Knapik Tamás, majd a korábbi Fiesta zenekar másik tagja, Csordás Tibor is beszámolt a körülöttük kialakult pereskedés részleteiről, amelynek most újabb fordulatára derült fény.A Ripost információi szerint Csordás Tibi kérvényezte a Fiesta védjegyének végleges törlését a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában.

Csordás Tibor, a Fiesta egykori énekes. Forrás: Facebook/Csordás Tibi - hivatalos oldal

Az évek óta tartó jogi csatározást végre lezárhatná Tibi lépése. A Fiesta formáció felbomlása után egyébként Knapik Tamás indított pert egykori társa ellen a névhasználatot illetően. A gitáros azt állítja, hogy papíron őt illeti név, ő a Fiesta jogos tulajdonosa, Csordás Tibi azonban ezt a kezdetektől vitatja - számol be a Ripost. Az énekes nem válaszolt a lap megkeresésére, a gitáros, Knapik Tamás viszont elárulta, hogy tud róla, és belefáradt a sokéves csatározásba, így hajlik a meggegyezésre.

Emilio nehéz gyermekkoráról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-emilio-nehez-gyermekkorarol-vallott.htmlEmilio élete a zene, de egy szerencsés találkozás kellett ahhoz, hogy ez így lehessen. Nehéz gyermekkoráról vallott könnyes szemmel. TV + SztárokOrigoHajdú Péter fotóival ismét visszaél valaki: szerinte egy beteg állat lehet az illetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-hajdu-peter-fotoival-ismet-visszael-valaki-szerinte-egy-beteg-allat-lehet-az-illeto.htmlHajdú Péter fotóival valamiért különösen sokszor élnek vissza. Ebben az esetben azonban már nem csak az ő, de a gyermekei képeit is felhasználta valaki.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÚjra Meghan miatt őrjöng a királyi család: veszélyes utazásra indulna a hercegné a féléves Archie-valhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-meghan-es-harry-herceg-archieval-utazna-afrikaba.htmlElső hivatalos utazása előtt áll Meghan Markle és Harry herceg elsőszülött fia, a féléves Archie. A hercegi pár Afrikába utazna a gyerekükkel, amit a palota azonban nem néz jó szemmel. TV + Sztárok--Ekkora sikert még soha nem aratott Sári Évihttp://www.life.hu/sztarok/20190923-sari-evi-22-ezer-ember-elott-enekelt-elkepeszto-sikere-volt.htmlDebrencenben hatalmas tömeg és ováció várta Sári Évit. A énekesnő és színésznő fantasztikus hangulatú koncertet adott szülővárosában. TV + SztárokOrigoSzétlopták Vajna Timi vállalkozását, sógora mentette meg az anyagi csődtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-vajna-timi-fankozojat-sogora-mentette-meg-a-csodtol.htmlVajna Timinek rengeteg kihívással kellett szembenéznie Andy Vajna halálát követően. Nemcsak a gyász miatt voltak borzalmas napjai, de korábbi üzleti partnerei is megkeserítették az életét. Fél évvel ezelőtt még veszteséges vállalkozása viszont ma már fellendülőben van, hála sógorának. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán teljesen kiakadt a Sztárban sztár leszek! című műsorban: ettől borult kihttp://www.life.hu/sztarok/20190923-bereczki-zoltan-teljesen-kiakadt-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musorban-ettol-borult-ki.htmlA Sztárban sztár leszek! című műsor utolsó válogatóján Bereczki Zoltán nagyon kiakadt két pókembernek öltözött versenyzőn.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.