Hajdú Péter fotóival ismét visszaél valaki: szerinte egy beteg állat lehet az illető

Fotó: Mudra László/Origo -
fotó visszaélés Hajdú Péter
Hajdú Péter fotóival valamiért különösen sokszor élnek vissza. Ebben az esetben azonban már nem csak az ő, de a gyermekei képeit is felhasználta valaki.

A közszereplők számára sajnos már-már teljesen szokványos eset, hogy képüket különböző kamuprofilokon látják viszont. Hajdú Péter fotóval azonban a szokásosnál is többször éltek már vissza, most egy olyan profil miatt háborodott fel az egykori tévés, amelyen a gyermekeiről is láthatóak képek. Arra kéri Hajdú a rajongóit, hogy jelentsék az illetőt, valamint fontolgatja azt is, hogy feljelentést tesz.

"Egy igazi beteg állatról kaptam egy üzenetet az egyik követőmtől. Ez a graymackson nevű nyomorult kb. 20 kamuprofilt csinált és mindegyiket az én fotóimmal. Segítsetek jelenteni és nagyon gondolkozom rajta, hogy a rendőrségen is feljelentést teszek, mert tuti, hogy pszichopata!" - írta Hajdú.

Újra Meghan miatt őrjöng a királyi család: veszélyes utazásra indulna a hercegné a féléves Archie-valhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-meghan-es-harry-herceg-archieval-utazna-afrikaba.htmlElső hivatalos utazása előtt áll Meghan Markle és Harry herceg elsőszülött fia, a féléves Archie. A hercegi pár Afrikába utazna a gyerekükkel, amit a palota azonban nem néz jó szemmel. TV + Sztárok--Polgár Krisztát és családját is utolérte az Amerikában tomboló tornádóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-polgar-kriszta-csaladjat-is-utolerte-az-amerikaban-tombolo-tornado.htmlPolgár Kriszta és családja sem úszta meg a Texasban tomboló tornádót. Az Imelda névre keresztelt trópusi vihar óriási pusztítással csapott le Houstonra. TV + Sztárok--Lecsúszott színésznőt alakít majd Meryl Streephttp://www.life.hu/sztarok/20190923-lecsuszott-szinesznot-alakit-majd-meryl-streep.htmlMeryl Streep korunk legnagyobb dívája a szó legnemesebb értelmében. Tehetsége, emberiessége, bája kiemeli a színésznők sorából, így nem is véletlen, hogy annyian imádják. TV + Sztárok--Ekkora sikert még soha nem aratott Sári Évihttp://www.life.hu/sztarok/20190923-sari-evi-22-ezer-ember-elott-enekelt-elkepeszto-sikere-volt.htmlDebrencenben hatalmas tömeg és ováció várta Sári Évit. A énekesnő és színésznő fantasztikus hangulatú koncertet adott szülővárosában. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez interjút adott legújabb filmje, a Hustlers, azaz A Wall Street pillangói kapcsánhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-jennifer-lopez-interjut-adott-legujabb-filmje-a-hustlers-azaz-a-wall-street-pillangoi-kapcsan.htmlHamarosan láthatjuk Jlo legújabb filmjét, a Hustlerst, azaz a Wall Street pillangóit. Interjút adott a Joynak a világsztár. TV + Sztárok--Meghan Markle sorozatbéli szerelme, Patrick Adams fürdőköpenyes képet posztol a hercegnőről: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-meghan-markle-sorozatbeli-szerelme-patrick-adams-furdokopenyes-kepet-posztol-a-hercegnorol-foto.htmlMeghan Markle mielőtt Harry herceg felesége lett egy közkedvelt amerikai sorozatban szerepelt. Filmbéli szerelme fürdőköpenyes fotót posztolt róla.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.