Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Az év legfittebb színésze vagyok!

Forrás: Csonka András -
blog színész Csonka András fitt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Akarsz hallani valami igazán meglepőt? Vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy meghökkentőt! Már az is ebbe a kategóriába tartozik, hogy valamilyen díjban részesülök, mert elég csak elképzelnem, hogy az illetékes művészeti díjodaítélő bizottság mennyire fogja a hasát a nevetéstől, amikor valaki bedobja a nevem. Olyankor aztán cikáznak az ellenérvek egészen biztosan, szappanoperától, a poplemezekig, műsorvezetéstől a dingdongig. Na de most mégis díjaztak mint színészt. Na, nem úgy, ne örülj, a díj neve – és most kapaszkodj meg – „az év legfittebb színésze”.

Na, erre varrjál gombot! Ne mondd, hogy gondoltad volna!

Forrás: Csonka András

Na jó, persze azért ne legyünk álszerények, genetikailag valóban fitt vagyok, hiszen ha belegondolok, azbesztruhában, mint gyertyatartó, csak végigugrálom a Szépség és a szörnyeteget, és ugyebár mégiscsak felmászom a plafonra egy hosszú táncjelenet végén a Mary Poppinsban is.

No és a következő fittségi bizonyítékom majd május végén lesz, amikor tetőtől talpig szőrmebundában próbálom túlélni a kánikulát mint szamár a Shrek musicalben. Csak a rendszeres, állandó sporttevékenység nem jön össze nekem sosem. Kampányszerűen mozgok, és utoljára néhány éve Katus Tamás tudott rávenni arra, mint edző, hogy lejárjak hetente háromszor az edzőterembe.

Forrás: Csonka András

Meglepett a Fitbalance díja most, és jól is esik, bevallom. Sajnos a díjátadónak csak a végére értem oda, mert előtte a Playboy Hero gálán képviseltem Hubert barátommal egy alapítványt, és onnan siettem át a Symbolba a díjátadóra. Az külön öröm, hogy Hajas Laci adta át nekem, mert ha valaki korát meghazudtolóan fitt szellemileg és fizikailag is, az Ő. Ebből a szempontból is egy nagy példa. A színésznők közül Varga Izát díjazták, ami abszolút megérdemelt, mert kifejezetten bombaformába hozta magát, pedig eddig sem panaszkodhatott. Na és ki más lehet az év edzője, mint Rubint Réka, aki elképesztően néz ki még mindig.

Forrás: Csonka András

A nagy fittség rendezvényén, a sok kigyúrt pasi és hölgy között téblábolva csak lenyomtam egy kis desszertet, és megfogadtam, hogy „a díj kötelez alapon” már megint új életet kezdek, úgyhogy nem holnap, ahogy szoktam, hanem már ma, illetve most el is indulok egy kicsit kardiózni.

Drukkolj, hogy a lelkesedésem ne addig tartson, ameddig szokott.

Forrás: Csonka András

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.