Müller Péter: Ha régen nem sírtál már, tudd, hogy semmi lényeges dolog nem történt veled

Forrás: Shutterstock -
bánat öröm Müller Péter könny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 384. rész.
„Az érett lélek jele: a sírni tudás képessége” Forrás: Shutterstock

Ami fontos és megérinti a lelked, könnyet csal a szemedbe. Lehet egy könyv, egy jó film, de lehet valóságos élmény is. A magyar „elérzékenyül” jó kifejezés. Érzékennyé válsz. Eleven, érző lélekké. Az érett lélek jele: a sírni tudás képessége. Manapság gyengeségnek tartjuk, pedig nem az! A nagy kultúrákban fontos volt a sírás és nagyra tartották. A görög hősök sírtak, s néha egész kórusok siratták őket. De ezt a sírást a megrendülés váltotta ki. Az ember boldogságában is sír. Jólesik.

Müller Péter: Az önmagunkkal és másokkal bánni tudás művészetehttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190429-muller-peter-a-valamive-valasrol-megvaltoztatasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 383. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Ilyenkor mondjuk, hogy „nem értjük meg egymást"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190423-muller-peter-az-erzelem-ertelem-erintes-fontossagarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 382. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ne függj a külvilágtól!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190415-muller-peter-a-vidamsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 381. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Egyetlen bűn van a világon, amelyből minden baj ered”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190308-muller-peter-a-nem-szeretesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 376. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Bölcs ember számára nincs megrázóbb, részegítőbb és felszabadítóbb pillanat, mint..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190114-muller-peter-a-vilagok-vilagnezetek-orok-valtozasairol-es-az-egyetlen-allando-erzesrol-a-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 369. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Az igazmondás sohasem kíméletlen”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190107-muller-peter-a-kritikarol-igazmondasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 368. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.