Müller Péter: Ilyen amikor össze vagytok hangolva

Forrás: Shutterstock -
barátság Müller Péter találkozás szerelem összhang kapcsolat sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 427. rész.
Nem a találkozás ténye a fontos, hanem az érzés, valahol össze vagytok hangolva Forrás: Shutterstock

Akkor is, ha most látod először. Barátság, szerelem, de még egy jó emberi kapcsolat is így indul. Szinte hazamész a másikba, és a másik otthon érzi magát a közeledben. Itt nem a találkozás ténye a fontos, hanem az érzés, valahol össze vagytok hangolva. Nem biztos, hogy valóban találkoztatok már valaha, mert ugyanakkor az is előfordulhat, hogy valaki más, akivel gyakran találkozol, idegen marad a számodra. Ugyanez az intuitív megérzés sem biztos, hogy tartósan megmarad: nem tud idővel elmélyülni, s amilyen ismerős volt az első pillanatban, olyan idegen lesz később. Olyan, mint a gyufaláng: fölvillan, és elalszik hamar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.