Müller Péter: Ez a tartós párkapcsolat titka

Forrás: Shutterstock -
boldogság lélek párkapcsolat barátság Müller Péter szerelem magazin megújulás test változás heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 454. rész.
Egy párkapcsolat csak akkor tartós igazán, ha minél nagyobb válságokat képes átélni és megoldani Forrás: Shutterstock

Ez alaptörvény, mivel minden szüntelenül változik. A testünk is, a lelkünk is, és az életünk is. A változás pedig minden sejtünkben, lelkünk érlelődésében, felnövekedésben és az öregedésben azt jelenti, hogy amíg a földön élünk szüntelenül meghalunk és föltámadunk. Kamaszkorunkban nem azok voltunk, akik most vagyunk, s a jövőben leszünk. Barátságok, szerelmek s minden emberi kapcsolatunk azért múlnak el, mert képtelenek a megújulásra. S ami hernyó-korunkban még jó volt, lepke korunkban már nem jó, mert megváltoztunk, mások lettünk. Egy hernyó egy pillangóval már nem érzi jól magát. Egy lakodalmon két másik ember ül, mint egy ezüst-, vagy aranylakodalmon.
A régit hiába keresi a másikban, mert nem az már, aki volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.