Müller Péter: A legjobb és legfontosabb hang, amit csakis önmagadban hallhatsz, az a Bíztatás

Forrás: Shutterstock -
bíztatás útravaló Müller Péter önmagad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni.Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 466. rész.

A legjobb és legfontosabb hang, amit csakis önmagadban hallhatsz, az a Bíztatás. Ez jön lelked legmélyéről.

A legjobb és legfontosabb hang, amit csakis önmagadban hallhatsz, az a Bíztatás Forrás: Shutterstock

Másoktól várjuk. Néha az is sokat ér, de nem elég. Magunkat kell hallani, főleg nehéz helyzetekben. Egy-egy jó szó feldobja az embert, óriási értéke van, de ha ezt nem kapod meg belülről, lelked mélyéről, akkor minden bíztatás kevés.

Igazából a depresszió oka az, hogy nem halljuk meg igazi valónk hangját. Ott van, eltemetve. Olyan, mintha nem kelne fel a Nap, kinyitod a szemed, s mégis sötét van. Ma is, holnap is, holnapután is. Természetellenes helyzet. Ne tűrd. Akármennyi okod is van a rossz hangulatodra, tudd, hogy egyik ok sem elég. Halál sincs. S Nap örökké felkel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.