Müller Péter: "A legfontosabb dolog a világon, hogy hajlandó légy föladni azt, aki vagy, azért, akivé válhatsz."

Forrás: Shutterstock -
útmutató Müller Péter önmagad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni.Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 469. rész.

A legfontosabb dolog a világon, hogy hajlandó légy föladni azt, aki vagy, azért, akivé válhatsz.

A legfontosabb dolog a világon, hogy hajlandó légy föladni azt, aki vagy, azért, akivé válhatsz Forrás: Shutterstock

Gyakran lustaságból, még gyakrabban gyávaságból ragaszkodunk olyasmihez, amik már nem szolgálnak minket. Valaki azt írta neve mellé: „földbirtokos". A testvére pedig azt: „jövőbirtokos". Ezt a testvért úgy hívták, hogy Ludwig von Beethoven. Légy jövőbirtokos! Ehhez nemcsak nagy merészség és hit, de roppant erős képzelet is kell. Tudd, hogy varázsló vagy, és valóvá tudod tenni az elképzeléseidet. Az én hosszú életem igazolta ezt a tényt. Az lettem, akivé lenni akartam... Eddig!... És a meccsnek még nincs vége. Megdöbbennél, ha látnád, hogy a sorsod nincs mások által megírva, hanem te magad írtad, s írod jelenleg is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.