V. The Fashion Show, POP UP STORE és VIP PARTY az Andrássy út leghíresebb épületében

divatbemutató stílus
2024.február 8-án kezdődik az V. The Fashion Show, POP UP STORE és VIP PARTY a Fashion Diffusion Hungary rendezésében. Az Andrássy út leghíresebb épületét divatbemutatók, egyedülálló magyar és külföldi divatmárkák, kiállítók teszik majd izgalmassá. Mindemellett különleges témájú VIP partyt rendeznek, ahol megidézik a Studio 54 hangulatát is. Az izgalmakat fokozza az is, hogy egy világsztár is részt vesz az események, aki egykor a népszerű szórakozóhely vendége volt.

Programok az Il Bacio di Stilében: 

  • 2024.02.08. 19:00 - 21:00 VIP POP UP STORE megnyitó esemény, sajtótájékoztató / jegyhez kötött /
    A POP UP STORE tervezői és kiállítói: Schoeffel Showroom, Babushka, ayperi, AGNI’S, Boeleny, Back2Bag, funkyLab, Jeanette Style, Panota Leather, Sentiments, NAVONA, SAGIO, Ekaterina Chepak, Jana Gavalcova, Slang Slang, SCHIFFER DIA, Art on Me, Frida Knit Studio, GBA STYLE, Eva Miller Lingerie, !LOOK!, Dave & Bella, HOUSE OF SELTENVOGEL, PREMIRUM, Avivasecrets
V. Fashion Diffusion divatbemutató

 

  • 2024.02.09. 12:00-20:00 POP UP STORE + BÁR nyitva tartás (díjmentes)
  • 2024.02.09. 18:00-19:00 DONNA FASHION SHOW - SIDE EVENT (regisztrációhoz kötött)
  • 2024.02.09. 20:00 - 22:00  FASHION SHOW + KOKTÉL PARTY (jegyhez kötött), fellépő: Bari Lacika, kapunyitás: 19:00
         Koktél party: 22:00-23:30 / divatbemutatóra vásárolt jegyhez kötött /

A Divatbemutató tervezői: 
SLANG SLANG X BACK2BAG, GBA STYLE, SIFFER DIA, AGNI’S, !LOOK!, EKATERINE CHEPAK KIDS, EKATERINA CHEPAK WOMAN, PETITE, ANITA JANIK, EVA MILLER, FORNIX ATELIER, ORSOLYA BALOGH ATELIER, JANA GAVALCOVA , NAVONA X JEANETTE STYLE , ORSOYA, DARCHI X BOELENY, AYPERI X WINONA COUTURE

 

  • 2024.02.10. 12:00 - 20:00 POP UP STORE + BÁR nyitva tartás (díjmentes)

2024.02.10. 22:00 - 02:00 STUDIO 54 záró buli (jegyhez kötött) 
     Fellépő: Michael Jackson, The Palace zenekar, Nemazalány, Szofi, Becca, HARAZDY

V. Fashion Diffusion divatbemutató



Workshop:

  • Rea Milla - modell workshop (február 9-én 15:30-17:30 között, 2x60 perc)
  • Anfisa Beauty Coach - a tudatos arcápolás (február 10-én 17:00-18:00 között)
  • A LUAN Accessories és a LUAN Home Decor bemutatja: A Napangyal csókja - "Tervezz a tervezővel” workshop 2024.02. 08-11.


Tóth Anita Zsanett, az V. The Fashion Show l POP UP STORE l VIP PARTY megálmodója és egyben az egyetlen tulajdonosa, a divat, a művészet és az egészséges életmód elkötelezett híve. 27 éves fiatal vállalkozóként nemcsak Magyarország egyik legnagyobb divateseményét szervezi meg, hanem a Kálvin téren található Fashion & Day Spa tulajdonosa is:
"Nálunk a divat és az egészségtudatos élet nem csak külső megnyilvánulás, hanem egy életstílus, ami mögött mélyebb üzenet húzódik. Munkásságommal szeretnék egy közösséget építeni, ahol nem egyedül vagyok, hanem a csapatommal és azokkal az emberekkel, akik mindezt kedvelik. Szeretnék egy olyan közösséget kiépíteni, ahol a bizalom, az összefogás és a belső erő kiemelt szerepet kap. Hiszek abban, hogy az általam megálmodott összes területtel (rendezvény, divat, wellness) képes vagyok társadalmi változásokat elősegíteni. Fontos kiemelnem, hogy a rendezvényeink nem csak arról szólnak, hogy mit viseljünk vagy hogyan éljünk egészségesen, hanem arról is, hogyan tudjuk együtt erősíteni egymást. Úgy, hogy mindemellett teret adunk a saját belső erőnknek, lelki és mentális fejlődésünknek, amely karöltve van a kommunikációnkkal, ezáltal isnpirálva és motiválva társadalmunkat. Fontos számomra, hogy a Fashion Diffusion ne csak egy rendezvénysorozat legyen, hanem egy olyan “hely” vagy olyan jelentőséggel bírjon, ahol mindenki megtalálja a saját útját és erőforrásait a pozitív változásokhoz."

Emellett szólalnak fel a rendezvény nagykövetei is: Rea Milla (modell), Anfisa (beauty choach), Becca (énekes), akiknek élete és életstílusa nem csak motivációt, hanem erőt és pozitivitást is sugallnak.

A belépés díjtalan, csak a VIP eseményekre szükséges a belépőjegyek megvásárlása.  Jegyek itt tudsz vásárolni. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.