A francia nők szerint egyetlen farmerra lesz szükségünk idén nyáron: ez az

egyenes szárú farmer
Getty Images/Street Style - Jeremy Moeller
elegancia francia farmer
Ha divatról van szó, a francia nőket érdemes figyelni. Profik a famerokkal kapcsolatban is, egyetlen fazonra esküsznek, amit bárhova felvehetnek.

A francia nők már régóta példaképnek számítanak a divat világában. De mi olyan különleges a stílusukban? A francia 'chic et décontracté', ami azt jelenti, hogy klasszikus, időtálló ruhadarabokat viselnek, megjelenésükbe mégis lazaságot csempésznek. Mottójuk: a kevesebb több. Ügyelnek arra, hogy amit viselnek az kényelmes legyen, a kiegészítők számát pedig a minimumra csökkentik.

A francia nők szerint csak egyetlen farmerre van szükségünk idén

A szára nem szűk és nem is bő: a francia nők idén az egyenes szárú farmert választják. Ez a fazon minden farmer ősatyja, szabása egyszerű, mégis nagyszerű, tökéletes kompromisszum a skinny és a bőszárú nadrágok között. A szabása optikailag meghosszabbítja a lábakat, kimelei az alakot, és nagyon kényelmes. Az egyenes szárú farmer pontosan azt nyújtja, amit a francia lányok keresnek: egyszerű sikket.

3 ötlet az egyenes szárú farmerek kombinálásához:

Dupla denim

Az egyenes szárú farmer és egy farmering kombinációja igazán vagány szettet eredményez. Válassz hozzá egy elegánsabb kézitáskát, és máris úgy érezheted magad, mintha egy francia divatmagazinból léptél volna ki.

Egyszerű, francia sikk

Amalie Moosgaard Nielsen dán modell is is az egyszerűségre törekszik. A sikkes blézer és a trendi papucsok eleganciát kölcsönöznek az egyenes szárú farmernek, miközben az összeállítás laza marad. Ez a szett megállja a helyét az irodában, az utcán, de egy étterembe is felvehetjük. Ilyen az egyszerű sikk.

Időtlen elegancia

A tavaszhoz öltözve kombináljuk az egyenes szárú farmert egy túlméretezett, fehér vászoninggel. Egészítsük ki a szettet egy pár elegáns szandállal és egy statement táskával, így lesz a megjelenés időtlenül elegáns.

Ez is érdekelhet: 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.