Alapdarab, ami soha nem megy ki a divatból: a farmerszoknya

farmerszoknya
Shutterstock/Victoria Fox -
menő alapdarab farmerszoknya
Annyiféle változatban kapható, hogy bárki megtalálhatja azt, amiben igazán jól érzi magát.

A farmer szinte soha nem megy ki a divatból, a farmerszoknya azonban időről időre eltűnik, majd visszatér a ruhatárunkba. Nos, 2024 tavaszán bátran elő lehet venni újra, most szinte az összes fazon újra trendi lesz, így mindenki megtalálhatja azt, amelyik jól áll neki. 

A térdig érő, magasított fazon az örök klasszikus, ami nyújtja a derekat: hűvösebb időben és kánikulában is megállja a helyét. 

farmerszoknya
Forrás: Shutterstock/Svitlana Sokolova

Óriási sláger az elöl gombos fazon is, amit hosszú és rövid változatban is viselhetsz. Ha a lezserebb és fiatalosabb arcodat mutatnád meg, akkor válassz rojtos aljú darabot.

farmerszoknya
Forrás: Shutterstock/mimagephotography

Ha sportos vagy épp diáklányos megjelenésre vágysz, a farmermini fehér pólóval és könnyű tornacipővel még mindig megállja a helyét a ruhatáradban. 

farmerszoknya
Forrás: Shutterstock/Roman Samborskyi

A midi, de magasan felsliccelt verzióban egyszerre leszel sportos és szexi. Könnyű blúzzal pedig akár romantikus külsőt is adhat a megjelenésednek. 

farmerszoknya
Forrás: Shutterstock

Ha hozzá illő farmerdzsekivel és színes sportcipővel viseled, akkor pedig biztosan nem foghatsz mellé. 

farmerszoknya
Forrás: Shutterstock/GaudiLab

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.