Anya Taylor-Joy bugyi és melltartó nélkül vonult New York utcáin

Furiosa: A Mad Max Saga UK premiere - London Anya Taylor-Joy
PA - Northfoto
merész Anya Taylor-Joy melltartó nélkül
A gyönyörű színésző nagy feltűnést keltett New Yorkban. Anya Taylor-Joy egy olyan ruhában vonult, ami alá se bugyit se melltartót nem vett fel.

A 28 éves Anya Taylor-Joy New Yorkban mutatta meg csodálatos alakját egy egészen feltűnő ruhában. A vörös, testéhez simuló darab már szemből is igen kihívónak tűnt, de az igazi meglepetést hátulról tartogatta. 

Anya Taylor Joy is Pictured Stepping Out in New York City.
Anya Taylor-Joy se bugyit se melltartót nem vett fel ruhája alá
Forrás: Byline: TheImageDirect.com

Anya Taylor-Joy bugyi és melltartó nélkül vonult

A vezércsel sztárja nagyon pimasz öltözékben vonult New Yorkban a The Late Show with Stephen Colbert című műsorban való megjelenése előtt. A színésznő egy vörös  Mugler miniruhát vett fel, ami elölről teljesen rásimult a testére, de az igazán érdekes részleteket hátulról tartogatta. Anya Taylor-Joy ruháját szalagok tartották a helyén, így az is világossá vált, hogy se bugyit, se melltartót nem visel a merész öltözék alatt. A szexi megjelenést egy tűsarkúval tette teljessé.

Anya Taylor Joy is Pictured Stepping Out in New York City.
Anya Taylor-Joy miniruháját szalagok tartották a helyén
Forrás: Byline TheImageDirect.com May 22, 2024

A színésznő nemrég a cannes-i filmfesztiválon is megmutatta csodás alakját, miközben egy lelkes rajongója mindenáron meg szerette volna szerezni a sztár aláírását.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.