Hová tűnt a szemöldöke? Extrém külsőre váltott Katy Perry

Forrás: Instagram/Katy Perry -
szemöldök frizura Katy Perry haj extrém kifehérítés zöld külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kifehérített szemöldökkel pózol a kamerának az énekesnő. Azért a fején lévő kontyszerűségekről is érdemes beszélni pár szót.

Az, hogy Katy Perry zöld hajra váltott, nem újdonság a Life.hu számára. Ez a frizura, illetve a hozzájuk tartozó kiszőkített szemöldök azonban már igen. Az énekesnő képmegosztó oldalán dicsekedett el új külsejével – reméljük, nem akar tartósan erre a stílusra váltani.

Forrás: Instagram/Katy Perry
Csobot Adél kalapban, Katy Perry kendőben szexizikhttp://www.life.hu/bulvar/20140609-csobot-adel-es-katy-perry-enekesno-pucer-vallu-fotoja-az-instagramon.htmlVégre, itt a nyár! Hogy ezt elhiggyük, arról nemcsak a hazai sztárok, hanem a külföldiek is gondoskodnak. Tele van a net nyaralós, bikinis, vízparton vagy napozás közben készült fotóval.TV + Bulvár--Kikötözte Madonnát Katy Perryhttp://www.life.hu/trend/20140522-madonna-es-katy-perry-erotikus-fotozasa-a-v-magazinban.htmlA két énekesnő a V magazin kedvéért öltött magára egy kis csipkét és bőrt, hogy aztán szado-mazósat játszhassanak egymással.TrendOrigoKaty Perry túl öreg ahhoz, hogy vetkőzzönhttp://www.life.hu/trend/20131006-katy-perry-amerikai-enekesno-szerint-tul-oreg-mar-ahhoz-hogy.htmlHiába van fantasztikus alakja, a 28 éves énekesnő szerint túl idős már ahhoz, hogy megmutassa a testét.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.