Alul-felül kivágott cuccban, sötét rúzzsal csinizett DiCaprio barátnője Berlinben

Forrás: AFP/John Macdougall -
Bambi-díj Leonardo DiCaprio Toni Garrn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio az élet császára: ezek a nők mind megvoltak neki című cikkünkben mutattuk be azt a 30 csajt, aki megfordult Leo ágyában és életében az elmúlt 20 évben. Akkor azt írtuk, hamarosan leáldozik Toni Garrn-nak is, mivel a színész sosem ad túl sok időt ügyeletes barátnőinek. Egyelőre nincs hír arról, hogy áll a kapcsolatunk, annyit látunk csak, hogy a leányzó ultradögös.

November 13-án tartották Berlinben a Bambi Awards-t, amelyen tévés és filmes teljesítményeket díjaztak. Nem meglepő, hogy az egyik legfelkapottabb német modell, aki ráadásul Leonardo DiCaprio aktuális barátnője, Toni Garrn is tiszteletét tette.

Forrás: AFP/John Macdougall

Leo, aki november 11-én lett 40 éves, és a hosszú combú, német szépség 2013 májusában találtak egymásra a 66. Cannes-i Filmfesztiválon. Toni a Victoria's Secret üdvöskéje, és idén júliusban töltötte be a 22. életévét. A fiatal lány úgy tűnik, egyáltalán nem szégyenlős. Mélyen dekoltált és magasra sliccelt ruhában lépett a vörös szőnyegre, szettjét pedig egy extra sötét rúzzsal spékelte meg.

Mindez idő alatt DiCaprio a jeles alkalomból nagyszabású partyt adott egy nyugat-hollywoodi klubban. A színész jó barátai (Adam Levine, Jonah Hill, Robin Thicke, Tobey McGuire) mellett a meghívottak körülbelül nyolcvan százaléka női modell volt - írja a TMZ, amely lap úgy tudja, hogy Toni bizony nem volt jelen a bulin...

Életműdíjat kapott Schumacher:

Sport- és társadalmi tevékenységéért tüntették ki Michael Schumachert a német Bambi-díjjal, amelyet tavaly szenvedett életveszélyes sísérülése miatt távollétében menedzsere és jóbarátja, Sabine Kehm vett át. Cikkünket itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.