Vajna Tímea közszemlére tette dekoltázsát a londoni divatbemutatón

divatbemutató Mihalik Enikő szexi dögös Victorias Secret dekoltázs London Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köldökig kivágott ruhában vett részt az év egyik legnagyobb divateseményén, a Victoria's Secret divatbemutatón Londonban Vajna Tímea.

Álomnők a kifutón - így festettek a legszebb szupermodellek a fehérneműcég nagyszabású show-ján. Arról pedig, hogy hogyan készültek a modellek a Victoria’s Secret divatbemutatóra, hogy még dögösebbek és fittebbek legyenek a show-ra, ITT írtunk korábban.

Az amerikai fehérneműcég éves divatbemutatójára tényleg mindenki odafigyel. A gigashow-t december 2-án tartották Londonban, amelyen idén a magyar modellek közül Mihalik Enikő kapott lehetőséget, hogy kifutóra lépjen. De egy másik hazai szépség is jelen volt az eseményen, igaz, a közönség soraiban, méghozzá Vajna Tímea. Hihetetlenül dögös szettet választott az alkalomra, íme:

Forrás: Instagram/timeavajna

Szó szerint kipakolta, amije van - végül is, ami szép és szexis, azt minek takargatni, nem igaz? Így volt ezzel halloweenkor is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.