Hogy került Nicki Minaj Roberto Cavalli kampányába?

Forrás: Roberto Cavalli -
mell fashion week meztelenség kampány kollekció Nicki Minaj fenék Roberto Cavalli arc nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popsirázás királynője lett az ismert luxusmárka arca. A divattervező elárulta, miért őt választotta.

A twerkelés királynőjével, Nicki Minaj-zsal népszerűsíti legújabb kollekcióját Roberto Cavalli. Mielőtt bárki összeférhetetlenséget kiáltana, eláruljuk: az olasz divatmogul tudatosan választotta a hol melleivel, hol fenekével kérkedő énekesnőt.

Forrás: Roberto Cavalli
Jennifer Lopez dekoltázsa mentette meg a People magazin díjátadójáthttp://www.life.hu/trend/20141219-a-people-magazin-2014-es-dijatado-galajan-ott-volt-jennifer-lopez-kate-upton-pharell-williams.htmlSemmi kirívó, semmi botrányos: Jennifer Lopez mindenki helyett kipakolta, amit ki lehetett, Kate Hudson kísérőjével villogott, Karlie Kloss és Kate Upton pedig mintha összebeszéltek volna. Lezajlott a People magazin 2014-es díjátadó gálája.Trend--Szereted a pizzát? Húzd a fejedre! – Őrült kajasapkák vicces kedvű fázóknakhttp://www.life.hu/trend/20141216-kajasapka-a-legujabb-teli-orulet-etel-alaku-sapkakat-kot-egy-ausztral-muvesz.htmlPizza, hamburger, sushi vagy rántotta – te melyiket öltenéd magadra? Egy ausztrál művész elkészítette a világ legőrültebb kajás fejfedőit.TrendOrigoMeztelenül fényképezte magát Elizabeth Hurleyhttp://www.life.hu/trend/20141218-elizabeth-hurley-meztelenul-szelfizett-furdes-kozben.htmlEgy nehéz nap után mi esne jobban, mint egy forró fürdő? A színésznő érti a lazítás lényegét – és egy meztelen szelfizés sincs ellenére.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.