Katalin barnában, a királynő lilában karácsonyozott

fashion week Katalin hercegné Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem múlhat el karácsony Katalin hercegnő nélkül - lássuk, hogyan ünnepeltek a kékvérűek!

December 25-én reggel a királyi család is ellátogat a szentmisére, a St Mary Magdalene templomba. Idén Katalin elnézést kért az ottlévőktől, hogy nem hozta magával kisfiát, György herceget.

Forrás: AFP/Paul Ellis

Eredetileg úgy tervezték, hogy a kisherceg is ott lesz a misén, ám Katalin azt magyarázta egy kisgyermekes édesanyának, hogy a kisfiú már otthon is túlságosan elemében volt, ezért jobbnak látta otthon hagyni. Eljött azonban a misére Vilmos és Harry herceg, Erzsébet királynő és férje, illetve a Middleton-család is.

Forrás: AFP/Paul Ellis

Vilmos herceg felesége tavaly egy csodás kék-zöld kockás szettben ünnepelt, idén azonban jóval visszafogottabbra vette a figurát. Szokás szerint csinos volt, de nem rajongtunk különösen a barna kabát-kalap kombóért, mert egy üde szín jobban passzolt volna az állapotos kismamához. Bezzeg Erzsébet királyné! Az uralkodó a fuksziára szavazott, és milyen jól tette!

Hogy tetszik Katalin szettje?

Forrás: AFP/Paul Ellis

A legcsinosabb kismamák

Babavárás alatt csinosan? Nem lehetetlen! Blake Lively szuperdögös mami, Katalin hercegnő azonban nála jóval visszafogottabb. Lesd el a trükkjeiket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.