Búcsú a hajszárítótól? Íme, egy kesztyű, amelytől gyorsabban szárad a hajad

Forrás: Northfoto -
frizura hullám törölköző haj kesztyű hajszárító környezetbarát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkotói szerint kétszer gyorsabban szárítja a hajat, mint a törölköző, és még szép hullámos frizurád is lehet tőle. Íme, a hajszárító kesztyű.

Környezetbarát, gyors és még a tincseid is szebben hullámosodnak tőle. Ezeket ígéri az a hajszárító kesztyű, amely állítólag kétszer gyorsabban itatja fel a vizet a hajadról, mint a sima törölközők, hála speciális, mikroszálas anyagának.

Forrás: Northfoto

A jó hír, hogy készítői azt is garantálják, hogy használata közben nem távolítja el azokat a szokásos hajformázó termékeket, amelyeket mosás után szoktunk használni. A kesztyűhöz 13 angol fontért, vagyis nagyjából 5 ezer forintért lehet hozzájutni.

Bár a terméket bemutató hölgy az alábbi videóban hajszárítóval segít rá a hatásra, a nyári melegben meggondolandó egy ilyen kesztyű használata:

5 dolog, amit minden nőnek tudnia kell, mielőtt levágatja a hajáthttp://www.life.hu/trend/20141230-hajvagas-elott-ezeket-minden-nonek-figyelembe-kell-vennie.htmlAz újévnek sokan megújult külsővel vágnak neki. A következő 5 dolgot semmiképpen se hagyd figyelmen kívül, amikor új frizurát választasz!Trend--A szép haj titka: a hajmosás - 5 hiba, amit te is elkövetszhttp://www.life.hu/trend/20141230-igy-moss-helyesen-hajat-hibak-nelkul.htmlA hajmosás nem ér fel egy kétismeretlenes egyenlettel, viszonylag egyszerű a képlete: dörzsöl, lemos, ismétel. Mégis kevesen tudják, hogy a szép haj titka a hajmosás mikéntjében rejlik. Erről pedig akkor is tanulhatsz még, ha az olyan egyszerű, mint az egyszeregy.TrendThinkstockSzőke vagy? Vagy barna? Most megtudhatod, mit árul el rólad a hajszíned másoknakhttp://www.life.hu/trend/20141228-mit-arul-el-a-szoke-barna-voros-vagy-fekete-hajszin-a-szemelyisegrol.htmlDögös vörös, szőke ciklon vagy fekete démon? Ezeket a jól berögzött sztereotípiákat mindannyian ismerjük, kérdés, hogy van-e valóságalapjuk. Még mielőtt befestetnéd a hajad, tudd meg, mit üzensz a hajszíneddel a világnak.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.