Taylor Swift dögösen kezdi 2015-öt - heti stílusmustra

Taylor Swift mustra Iggy Azalea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepek után vagyunk, de még a díjátadószezon előtt, így nem sok minden történik a vörös szőnyegen. Sebaj, megmutatjuk, hogyan indították az új évet a világsztárok, és azt is, hogyan múlatják az időt az egzotikus szigeteken. Íme, a Life.hu idei első stílusmustrája. 

Helló, 2015!

Iggy Azalea nem aprózta el a dolgot, és forrónaciban, ezüstben és aranyban pózolt az újév első napjaiban. De Khloe Kardashian sem az a szerénykedős fajta - mélyen dekoltált, bugyiig felsliccelt miniruhában mutatta meg, hogy ő bizony 2015-ben is odateszi magát.

Taylor Swift stílusát már tavaly is imádtuk, nem csoda, ha a heti kedvencünk az ő évköszöntő szettje lett. Kiesza azonban inkább a laza kreációra voksolt, és gyakorlatilag sportmelltartóban és edzőcipőben, roppant fura frizurával pózolgatott az év utolsó napjaiban. Hát, ő tudja...

Kell egy kalap!

Annyira jó volna, ha nekünk is olyan szuperül állna a kalap, mint Jessica Albának vagy Emma Stone-nak! A két divatozó színésznő nagyestélyi helyett farmerben, kalapban és hatalmas sálban mutatta meg, mi is az a hétköznapi sikk.

Fehér csőnaci az új sláger?

Lindsay Lohan és Katie Price szerint biztosan, ők ugyanis erre a darabra voksoltak a héten. Nem rossz, nem rossz, de ha esetleg nem tudnád: ezt a ruhadarabot csakis akkor érdemes megkockáztatni, ha a lábaid nemcsak izmosak, de karcsúak is!

Szupermodellek bikiniben

Az év utolsó napjaiban a világsztárok általában egy egzotikus szigeten ejtőznek - így tett Kate Moss és Naomi Campbell is. A két szupermodell 40 felett jár, de a bikinialakjuk abszolút vállalható, bár a magunk részéről Kate-nek javasolnánk egy kis erősítést itt-ott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.