plasztikai beavatkozás Kiszel Tünde száj szájfeltöltés pumpa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde egy különleges készüléket tesztelt, azonban a többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült igazi vákumot képeznie, így a hatás elmaradt.

Egy szájpumpát tesztelt Kiszel Tünde, amely arra szolgál, hogy szépészeti beavatkozás nélkül megnagyobbítsa az ajkait.

"Még mindig jobb, mint a plasztikai feltöltés, amit amúgy sem próbálnék ki, ugyanis a természetesség híve vagyok. Ezt a szájpumpát kipróbálom, ha beválik folyamatosan fogom használni" – magyarázta Tünde, akinek többszöri pumpálás után is elmaradt a kívánt hatás.

Szájszívó kupakkal az erotikus ajkakért

A Life.hu cikkéből megtudhatod , hogy új őrület hódít a tinilányok és a divatbloggerek körében. Ha telt ajkat szeretnének pillanatok alatt varázsolni, felcuppantják a több színben, formában kapható ajakkupakot, és már kész is.
Te jó ég, Madonna felöltözött! Így gáláztak a sztárok az iHeartRadio díjátadóján http://www.life.hu/trend/20150330-igy-divatozott-az-iheartradio-dijatadojan-madonna-taylor-swift-jennifer-hudson-iggy-azalea.html Mindössze második alkalommal adták át az iHeartRadio meglehetősen fiatal nemzetközi zenei díjátadó elismeréseit Los Angelesben, amely kedvenc hölgysztárjainknak remek alkalomnak bizonyult divatozni egy keveset. Mutatjuk, kinek hogyan sikerült. Trend -- Sarka Kata megmutatta gyönyörű lábait http://www.life.hu/trend/20150330-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-megmutatta-vegtelen-szexi-gyonyoru-labait.html Szuperszexi kisruciban pózolt Sarka Kata, aki most sem rejtegette bájait és megmutatta rajongóinak tökéletes testét. Trend -- Csobot Adél apró, pink forrónaciban feszít egy bika motoron http://www.life.hu/trend/20150328-csodot-adel-apro-pink-forronaciban-feszit-egy-bika-motoron-szexi-foto-a-nyaralasrol.html Azt már tudjuk, hogy Csobot Adél párjával, Istenes Bencével tölti megérdemelt pihenését, ahonnan a fiatal énekesnő egyre szexisebb képeket posztol. Most ismét így tett. Trend -- Szabó Zsófinak megint új haja van és a lova is nyert http://www.life.hu/trend/20150327-szabo-zsofinak-megint-uj-frizuraja-van-es-a-lova-is-nyert.html Szabó Zsófi, aki legutóbb smink nélküli fotón pózolt, most épp új hajával örül a lova sikerének. Trend -- Jennifer Lopez gardróbját követeljük - Heti stílusmustra http://www.life.hu/trend/20150327-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-jennifer-lopez-jennifer-lawrence-gwen-stefani-katie-holmes.html Végre néhány igazi stílusikon lépett a vörös szőnyegre, és meg kell hagyni, ők még a hétköznapokban is tudják, hogyan kell igazán csinosan felöltözni. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend -- Mi kerül a szemhéjra 2015 tavaszán? Megmutatjuk! http://www.life.hu/trend/20150324-mi-kerul-a-szemre-2015-tavaszan-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.html Bár a füstös szem még mindig nagy sláger, a téli hideg után tavasszal több kedvünk van a színekhez, az élénkebb árnyalatokhoz, az üde tónusokhoz. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mi is kerül a szemhéjra idén tavasszal. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.