pózolás modell fotó Alice Csodaországban Dukai Regina külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megváltozott a modell külseje az utóbbi napokban, és az új kinézetével kapcsolatban igencsak megoszlanak a vélemények.

Noha Dukai Regina ugyan nemrég még dús idomokkal pózolt, ám most kevésbé szexi énjét mutatta meg Facebook-oldalán. Hófehér, régies ruhában, hosszú fehér hajjal, valamint erős sminkben pózolt a kamerák előtt. Sokan a rajongói közül nem is hagyták szó nélkül a különös változást, a kommentelők egy része el volt ragadtatva az új külső láttán, és ahogy lenni szokott, voltak, akiknek kevésbé tetszett a nagy átalakulás.

Forrás: Facebook / Dukai Regina

Az utóbbiaknak azonban nem kell megijedniük, ez a külső nem végleges, hiszen a közösségi oldalára feltöltött képről az is kiderült, hogy egy tematikus rendezvény alkalmából készült, ami az Alice Csodaországban jegyében zajlott. Ebből az apropóból változott át Regina a filmből is már jól ismert jóságos Fehér Királynővé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.