Menő modellügynökség alkalmazza XXXL-es méretű modellt

Forrás: Facebook/Tess Holliday -
komfortzóna fotósorozat mainstream szerződés plus size szépség modellügynökség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 29 éves Tess Holliday a legújabb plus size modell, aki elindult a világhírnév felé.

A lány, aki 2013 óta fotózza magát az Instagramra, idén írt alá szerződést a Milk Model Managementtel, így ő lett a legnagyobb plus size modell, aki egy maintstream modellügynökséggel szerződött, akik ráadásul elég menők.

Forrás: Facebook/Tess Holliday

Hódít a plus size szelfi?!

Hogyan lesz egy félénk, szégyenlős duci lányból az internetet meghódító díva? Courtney Mina, az Instagram szelfikirálynője megmutatja!

„Ez az, amit szeretnék elérni a munkámmal: megváltoztatni a szépségről alkotott fogalmunkat, és azt, hogy mit nevezünk elfogadottnak” – mondta a lány, aki egy fekete-fehér fotósorozattal robbant be az ügynökséghez. „Ezekkel a képekkel végre sikerült kilépnem a komfortzónámból, ami felszabadító érzés” – nyilatkozta.

Sok sikert kívánunk neki!

Forrás: Facebook/Tess Holliday

Tovább bonyolódik a plus size-vita

Plus size modellek az #ImNoAngel kampányban hirdették a szépség sokszínűségét, fellépve a Victoria's Secret csontsovány modelljei ellen. Egy aktivista most ezt az összefogást is kritizálja, és újabb kampányt hirdetett. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.